Bianca Drăgușanu și-a filmat fiica în timp ce o ajuta la treburile casnice. Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe micuță așa

521

Bianca Drăgușanu și-a filmat fiica într-o ipostază neașteptată. Micuța a fost surprinsă în timp ce o ajuta pe mama ei la treburile casnice, motiv pentru care reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Bianca Drăgușanu este o mămică tare mândră. Sofia, fiica vedetei a crescut mult și cucerește inimile internauților cu frumusețea sa deosebită. De asemenea, micuța o ajută pe mama ei și la treburile casnice, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Pentru că diva este activă pe rețelele sociale, fanii au ocazia să o vadă des pe Sofia, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Ipostazele în care se lasă fotografiată surprind de fiecare dată prietenii virtuali, însă recent micuța a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu ambiția și hărnicia sa.

Cum a fost surprinsă fiica Biancăi Drăgușanu în bucătărie

De curând, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul oficial de Instagram un videoclip impresionant cu fiica sa. Vedeta încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de Sofia și să o învețe cât mai multe lucruri.

Micuța s-a lăsat filmată de mama ei în timp ce o ajuta la spălatul vaselor. Focoasa blondină a fost extrem de mândră de gestul fetiței sale și nu a ezitat să publice clipul pe rețelele sociale, acolo unde fanii au avut numai reacții pozitive.

Instagram will load in the frontend.

Are mama o fetiță 🙌🏻♥️harnicuță 😇 #blessed #binecuvantare #♥️”, a scris Bianca Drăgușanu la descrierea filmulețului, mândră și entuziasmată.

Postarea a impresionat pe toată lumea, motiv pentru care a strâns mai bine de 14 mii de like-uri. De asemenea, prietenii virtuali au spus că micuța seamănă foarte mult cu tatăl ei, dar și cu bunica.

Bianca Drăgușanu este o mămică extrem de grijulie și atunci când vine vorba despre fetița ei, vedeta este în stare de absolut orice.

De curând, fosta prezentatoare TV a fost cu Sofia în vizită la una dintre prietenele sale. Aceasta le-a așteptat pe cele două cu o ciorbiță de vită cu sfeclă roșie. Doar că, fetița Biancăi Drăgușanu s-a lăsat cu greu convinsă să mănânce tot din farfurie.

Nu de alta, dar un tort delicios i-a luat ochii Sofiei. Fosta prezentatoare TV i-a promis fiicei sale că dacă va mânca ciorba atunci va primi desert.

Micuța, însă, nu a mai putut de nerăbdare și și-a băgat mâna direct în tort. A fost nevoie de multă muncă de convingere ca să termine farfuria cu ciorbă.

Tortul îl primim după ciorbiță. Copilule, reziști? Tu reziști! Nu mai vâna ca un pisic. Așa a fost înțelegerea. Copilul meu e foarte ascultător și a trecut testul de rezistență. Papă ciorbița și apoi tortul”, spunea Bianca, în timp ce micuța Sofia dădea târcoale desertului delicios.

Din cauza contextului actual în care ne aflăm, în care gripa dar și noul coronavirus sunt aproape peste tot, fosta prezentatoare de la Kanal D este într-o stare permanentă de îngrijorare. Având în vedere că micuța Sofia este extrem de sensibilă, Bianca face tot posibilul ca fetița ei să nu se îmbolnăvească.

În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce!

Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în parte!”, a declarat Bianca Drăgușanu.