BĂIATUL CUPLULUI ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, PRINS ÎN TIMP CE CĂLCA PE BEC. PEDEAPSĂ CRUNTĂ PRIMITĂ DE DAVID: „AȘA FACE MAICĂ-TA CÂND PIERDE”

1194

Se cunoaște, deja, faptul că Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. De altfel, pun preț pe educația celor doi copii ai lor și se distrează împreună.

Pe platforma Tik Tok, băiatul cuplului a încărcat un videoclip în care apare alături de mama lui, în timp ce se joacă. David a primit o „pedeapsă”, și anume să facă 10 flotări, după ce s-a încheiat jocul de cărți.

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. De-a lungul anilor, cei doi și-au clădit nu doar cariere, ci și o familie.

Au împreună doi copii, pe David și Eva, cărora le oferă educație și stabilitate. Pe lângă activitățile școlare și sportive, cei doi copii petrec mult timp alături de artistă și prezentatorul TV.

De altfel, recent, David a încărcat pe internet un videoclip în care a fost nevoit să facă 10 flotări drept pedeapsă, după un joc de cărți cu mama lui.

David: „Am terminat și am și bătut-o pe mama (n.r. la cărți)”

Andra Măruță: „Stai puțin, că e un egal. Cum adică «am și bătut-o pe mama?»”
David: „Bine”

Cătălin Măruță: „Mamă, nu te pune cu ea, că știi cum face! Tu știi cum face maică-ta când pierde, nu?”

Andra Măruță: „Eu nu prea pierd!”
Cătălin Măruță: „Să nu jucați cărți niciodată cu ea, pentru că e scandal”

David: „Am experiență cu mama. Când m-a văzut o dată mama că am trișat… eram la o seară în familie. Nu, gata, a stins becurile, a luat pachetul, gata, în cameră, ești pedepsit!”

Cătălin Măruță: „Da, așa e. Dramă, deci nu vrem să jucăm cărți cu ea”

Andra și Cătălin Măruță, căsnicie de 14 ani!

Ce spunea artista despre infidelitate
În cadrul unui interviu, Andra Măruță a vorbit, printre altele, și despre infidelitate.

Cântăreața a susținut că în dragoste „orice este permis”, dacă sentimentele dintre parteneri sunt reale. Artista spune că ar putea să își ierte partenerul de viață, în condițiile în care ar călca strâmb.

Cu alte cuvinte, nu ar recurge la vreo pedeapsă, mai ales când la mijloc există copii. Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine.

Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri.

Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, mărturisea Andra Măruță.