Asa arata marea iubire a lui Catalin Botezatu. Pentru ea a incercat sa se sinucida

608

Creatorul de moda a avut mai multe relatii cu vedete din showbizul romanesc. Una singura i-a pus ‘capac’.

Numele ei este Dana Opsitaru si s-a indragostit de ea cand avea 20 de ani. Ar fi facut orice pentru ea, inclusiv sa isi ia viata. Dar au trecut 30 de ani de la acele ganduri negre.

Cu toate astea, Catalin Botezatu e indragostit de Dana Opsitaru si acum. Tanara a fost un manechin de succes si era mai mare decat el cu 8-9 ani. Cand designerul s-a indragostit de ea, Dana era casatorita si avea un copil.

Catalin Botezatu, indragostit de Dana Opsitaru

Cu toate astea, Catalin Botezatu a facut tot posibilul sa o cucereasca pe Dana. ‘Dana Opsitaru este marea mea dragoste si ramane in continuare, desi au urmat si altele.

Vorbim aproape zilnic, pentru ca o mare iubire nu se uita niciodata. A devenit prietena mea cea mai buna’, a declarat Catalin Botezatu.

Povestea de dragoste tumultoasă dintre cei doi avea să provoace controverse în rândul apropiaților. La vremea respectivă, blondina era căsătorită și avea un copil, dar a divorțat pentru a fi împreună cu Botezatu.

Celebrul designer a mărturisit că dorința de a o cuceri pe Dana Opsitaru a fost declanșată de un pariu pus împreună cu prietenii, care considerau că tânăra era greu de impresionat.

„Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stânga-dreapta, cucereşte-o pe asta!” „Da de ce tocmai pe asta?’” am întrebat. „Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul.”, mi s-a răspuns.

După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele.”, a declarat Bote.

Intr-un final, Catalin Botezatu a obtinut ce si-a propus. Dana Opsitaru a divortat de sotul ei pentru el, dupa ce s-a indragostit, si au avut o relatie de patru ani. Din nefericire, aceasta nu a durat prea mult. Cei doi au ramas prieteni buni si in ziua de azi si vorbesc zilnic, dupa cum sustine designerul.

Cătălin Botezatu s-a luptat cu depresia după relația cu Dana Opsitaru

Creatorul de modă a mărturisit în repetate rânduri că Dana Opsitaru este femeia care i-a schimbat viața. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar plină de aventuri. Botezatu avea 19 ani atunci când s-a îndrăgostit de manechinul de succes, iar relația lor a fost una tumultoasă.

Designerul a recunoscut că a ajuns în pragul sinuciderii de mai multe ori, dorind să fie în permanență alături de femeia iubită. Acesta a fost la un pas de moarte de două ori, spre disperarea partenerei lui de viață de atunci.

„De două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, înseamnă că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a spus Cătălin Botezatu.

După o poveste de dragoste ca în filme, cele două celebrități s-au despărțit, dar păstrează legătura și în prezent. Designerul a precizat că nu a uitat-o pe Dana Opsitaru și va rămâne mereu în inima lui.

„Au fost ani în care Dana m-a făcut să mă simt din toate punctele de vedere bărbat, a fost femeia care mi-a fost iubită, mamă, amantă, soţie într-un anumit sens, a fost femeia care mi-a dăruit cele mai frumoase clipe din viaţa mea şi pe care o voi iubi toată viaţa, în felul meu, are un sertar anume în inima mea”, a declarat Cătălin Botezatu.

Dana Opsitaru a cucerit inimile bărbaților pe vremea când era tânără. De o frumusețe răvășitoare, aceasta a atras privirile tuturor de la primele apariții pe podium, devenind un manechin de succes.