Aşa arată Daniela Gyorfi nemachiată! Îți place sau spui nu?

2591

Zilele trecute, Daniela Gyorfi a dat cărţile pe faţă după ce a fost criticată de internauţi!

Fanilor le-a fost greu să creadă că nu a apelat la operaţii estetice, iar după ce lucrurile au fost lămurite, mulţi au început să se întrebe cum arată artista fără machiaj!

Aşa arată Daniela Gyorfi nemachiată! Îți place sau spui „pas”?

Daniela Gyorfi arată impecabil la 53 de ani, motiv pentru care răutăcioşii din mediul online au acuzat-o că şi-a făcut operaţii estetice. Adevărul este altul!

Artista a apelat la tehnici non-invazive şi s-a declarat “de modă veche” pentru faptul că păstrează pozele fără filtre, nu aşa cum o fac majoritatea vedetelor de la noi.

Ei bine, vă prezentăm câteva fotografii cu Daniela Gyorfi fără machiaj, în galeria foto urmatoare.

Daniela Gyorfi, adevărul despre operaţiile estetice

“Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni.

Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Se pare că pandemia i-a prins bine Danielei Gyorfi, căci diva spune că acum s-a mutat în casă nouă. Însă, pentru că vrea ca totul să fie pe lux și opulență, dar și de o bună calitate, pentru un singur obiect, despre care ea spune că este esențial, artista este gata să scoată o avere din buzunar. Iată despre ce este vorba!

Daniela Gyorfi are planuri. Vedeta s-a mutat într-o casă de lux.

Daniela Gyori nu s-a uitat niciodată la bani atunci când a venit vorba de imagina sau de familia sa, așa că nici acum, in casa nouă, nu vrea să se abată de la acest obicei.

Daniela Gyorgi, gata să plătească oricât pentru o saltea potrivită noii case

Invitată la Antena Stars, manelista spune că de-a lungul timpului a învățat că, deși plătește mai mult, calitatea este ceea ce contează, mai ales acum, când mărturisește că nu mai are 20 de ani.

Așadar, pe lângă averea investită în noua locuință, diva nu are de când să se oprească aici, ci continuă investițiile și în obictele de decorațiuni sau mobilier.

Astfel, pentru o singurăsaltea de pat, care să se ridicate la așteptările sale, Daniela Gyorfi este pregătită să scoată din buzunar o sumă mare, însă nu atât de mare încât să atingă pragul miilor de euro.

”O saltea este importantă pentru somn și pentru spate. Nu mi-o iau pe cea mai scumpă, dar când mă pun în pat, să pot să dorm. Dacă aveam 20 de ani luam orice, acum, că am învățat să câștig un an, contează ce iau.

Eu sunt comunistă, eu trebuie să mă duc să o văd, să o probez, nu o iau online. George nu vine cu mine că a zis că l-am zăpăcit.”, a spus Daniela Gyorfi la ”Xtra Night Show”.

Ei bine, dacă pe plan familial totul este plănuit, vedeta nu stă rău nici pe plan profesional. Deși pandemia i-a cam tăiat din multele evenimente pe care le onora înainte, speră să își rotunjească averea, căci va cânta peste hotare.