Așa arată casa în care locuiește Florin Piersic. E situată în Cluj, pe malul Someșului. Galerie FOTO

421

Celebrul Florin Piersic trăiește într-o vilă de fițe situată în Cluj. Actorul, alături de soția sa, Ana, viețuiește pe malul Someșului. Casa este situată pe o străduță liniștită din centrul orașului.

Aceasta este proaspăt renovată, dat fiind și prospețimea culorii galben cu care învăluie zidurile, dar și a acoperișului nou-nouț. În anul 2008, Florin Piersic și-a dat în judecată vecina care stă la parter.

Actorul pretindea că folosește o bucată din teritoriul său. Mai exact, vecina ar avea bucătăria în locul în care ar trebui să fie pivnița casei sale.

Însă, lăsând aceste inconveniente deoparte, colosalul teatrului românesc este atât de iubit pe strada care traverseză Clujul încât vecinii spun că aleea respectivă, ce este denumită după un savant celebru, ar trebui să-și schimbe numele în viitorul apropiat în strada Florin Piersic.

Casa lui Florin Piersic este situată în Cluj, pe malul Someșului

Cât despre trecerea anilor, aceasta pare că l-a afectat pe maestru, după cum este și normal. Trecerea anilor și-a pus amprenta asupra chipului său, însă, cu toate acestea, printre riduri, se pot vedea aceeași ochi și aceleași zâmbet care a cucerit în anii tinereții atâtea doamne.

Florin Piersic, alături de soția sa, Ana

Acum puțin timp, Florin Piersic a fost prezent pe scena Teatrului din CLuj-Napoca. Cei prezenți au mărturisit cu respect și multă dragoste că celebrul actor pare să fi găsit elixirul tinereții.

Casa celebrului actor este proaspăt renovată

„Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor”, au spus spectatorii. La Cluj, maestrul a avut o reprezentație de mai bine de două ore, timp în care a umit toți ochii prezenți în sală.

Florin Piersic avea părul vopsit proaspăt, un machiaj special pentru scenă, alături de o vestimentație de-a dreptul specială. De altfel, actorul așa și-a obișnuit publicul. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

”Eu am dăruit tuturor numai lucruri frumoase”
Cât despre aspectele care l-au ținut în vervă, marele actor a declarat, în cadrul unui interviu, că a încercat tot timpul să ofere oamenilor din jur numai lucruri frumoase.

„Eu am dăruit tuturor numai lucruri frumoase, am dorit să înnobilez pe toţi cei care sunt în jurul meu, să le transmit gânduri frumoase, bune.

N-am spus nimănui nici „du-te mai încolo”, n-am dat cu subsemnatul niciodată despre niciun coleg sau prieten sau neprieten de-al meu, am fost întotdeauna un urmaş demn al părinţilor, al mamei mele, pe care nu doar că am iubit-o, am adorat-o. Mama mea a fost o sfântă.

Vecinii doresc ca strada pe care locuiește maestrul să-i poarte numele

Eu când am fost întrebat de Preafericitul Daniel, care m-a chemat la dumnealui şi la care am fost şi-am stat multă vreme de vorbă, i-am răspuns că mă rog la Maica Domnului, la Iisus Hristos, dar cel mai tare mă rog la mama mea, care, din tot ce ştiu şi-am văzut şi-am simţit, a fost o sfântă. Eu o moştenesc pe mama mea, pe Vera Piersic”, a povestit maestrul pentru Mediafax.