Armin Nicoară vorbește deschis despre despărțire. Ce relație are cu Claudia Puican: „Eu tot timpul am fost catalogat prost”

4137

Armin Nicoară vorbește deschis despre despărțire. Artistul este căsătorit cu Claudia Puican, iar relația lor a fost de la început în lumina reflectoarelor.

În ultima vreme, au fost tot mai multe voci care spun că tânărul nu își respectă soția, pentru că se uită și complimentează alte femei.

Internauții l-au criticat adesea și l-au acuzat că nu își respectă soția, însă artistul recunoaște că niciodată nu a pus pe nimeni mai presus de partenera sa de viață și de scenă. Între cei doi a intervenit inclusiv ideea despărțiri, iar Armin a dezvăluit totul.

Fanii l-au criticat mereu pe Armin, susținând că nu și-ar respecta soția. Pe de altă parte, artistul mărturisește că întotdeauna a ținut la Claudia și niciodată nu s-a pus problema să o înșele sau să se despartă de ea.

„Eu tot timpul am fost catalogat prost și tot timpul am fost hateuit pe toate rețelele de socializare pentru că am spus tot timpul adevărul.

Nu am încercat să fiu ca alți artiști și băieți și fete care vin în platou și se laudă că relația lor merge ca pe roate, că nu fac și nu se uită. Dacă mie îmi place… Uite ce picioare frumoase are Bianca.

Acum toți vor zice că nu mă uit la nevasta mea, dar eu îmi respect nevasta din cap până în picioare.

Normal că o iubesc din tot sufletul, acasă îi ofer tot ce are nevoie, în studio îi fac piese. Sunt pentru ea ce să mai… dar îmi place, ce îmi place și lui Dumnezeu îi place„, a explicat Armin Nicoară.

Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican, și abia acum a vorbit despre asta!

Artistul a făcut mărturisiri despre acest pas al relației lor și spune că partenera lui l-a iertat și a trecut peste. Iată ce a declarat cântărețul!

Armin Nicoară este întotdeauna un om sincer și nu se ascunde după degete atunci când trebuie să spună adevărul despre un anumit subiect. Ei bine, artistul a declarat recent că și-a înșelat soția. Iată ce mărturisiri a făcut cântărețul!

Armin Nicoară a recunoscut că și-a înșelat soția înainte de nuntă. Cu toate acestea, Claudia Puican l-a iertat pe cântăreț, a trecut peste și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Artistul a mărturisit că el este ca un copil și se bucură că soția lui l-a putut ierta după această greșeală.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil”, a precizat artistul, în cadrul unei emisiuni TV.

Întrebat dacă el ar ierta-o pe ea dacă ar face această greșeală, Armin Nicoară a precizat că nu crede că ar accepta asta, deoarece din partea bărbaților nu este vorba de sentimente, în schimb din partea femeilor este. Cu toate că el consideră că și-ar lua hate din partea fanilor, artistul a vobit deschis despre acest subiect delicat.

„Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi bărbații nu punem suflet”, a mai adăugat cântărețul.