Armin Nicoară în doliu

4181

Armin Nicoară și familia sa trec prin momente de durere și tristețe, fiind în doliu după pierderea bunicii paternă.

După o perioadă în care saxofonistul celebru a cunoscut numai succes și fericire în cariera sa, această veste a adus o schimbare dramatică în viața sa personală.

În urma postării emoționante făcută de tatăl său, Petrică Nicoară, pe rețelele de socializare, Armin a mărturisit că este profund afectat de pierderea iubitei sale bunici.

Un mesaj plin de tristețe pe Facebook
Petrică Nicoară, tatăl artistului, a transmis cu durere vestea într-o postare pe pagina sa de Facebook, anunțând fanii că mama sa, în vârstă de 94 de ani, a plecat dintre noi. Cu greu găsind cuvintele potrivite, Petrică a transmis un mesaj emoționant, aducând un omagiu mamei sale și asigurând-o că o va purta mereu în suflet și în gânduri.

Din păcate, Armin nu a avut mult timp pentru a-și plânge mama, deoarece, imediat după înmormântare, a trebuit să își onoreze un angajament anterior și să cânte la o nuntă.

Armin Nicoară, mărturisiri dureroase

După ce tatăl său a transmis vestea tristă, Armin Nicoară a făcut primele declarații publice, fiind vizibil afectat de pierderea bunicii sale. Saxofonistul celebru a mărturisit că, într-adevăr, bunica sa nu mai este în viață.

El a povestit că mama tatălui său nu și-a găsit liniștea după moartea soțului său, acum câțiva ani, chiar dacă a avut întotdeauna sprijinul și prezența nepoților săi.

Bunica lui Armin s-a îmbolnăvit brusc după moartea soțului său și a fost adusă în Timișoara pentru a primi îngrijiri mai bune. Cu toate acestea, dorința ei a fost întotdeauna să se întoarcă în casa în care a trăit împreună cu soțul său. Tristă și lipsită de putere, mama lui Petrică Nicoară nu a rezistat mult timp și și-a dat ultima suflare acolo.

Moartea mamei lui Petrică Nicoară reprezintă o pierdere profundă pentru întreaga familie. Cu toate că bunica lui Armin a trăit o viață lungă și plină de amintiri, această despărțire a adus o suferință imensă.

Armin a descris-o pe bunica sa ca fiind o femeie puternică și independentă, care obișnuia să meargă mereu cu animalele pe câmp.

După moartea bunicului său, mama lui Petrică a simțit o mare durere și s-a îmbolnăvit rapid. Mutarea în Timișoara a oferit o șansă de îngrijire și atenție mai bune, dar bunica lui Armin a păstrat mereu dorința de a se întoarce în casa sa și de a fi alături de soțul său. Tristețea și dorul au răpus-o în cele din urmă.

Armin Nicoară a vorbit cu emoție despre legătura specială pe care a avut-o cu bunica sa și despre influența pe care ea a avut-o asupra vieții sale. El a menționat că bunica a fost mereu un exemplu de curaj și înțelepciune pentru el și că o va păstra întotdeauna în inima și în gândurile sale.

Pierderea mamei lui Petrică Nicoară a adus o mare tristețe în viața lui Armin Nicoară și a întregii sale familii.

Moartea bunicii sale a lăsat un gol imens, dar amintirile și învățămintele pe care le-a lăsat în urmă vor rămâne întotdeauna vii în sufletul său. Armin își exprimă recunoștința și iubirea față de bunica sa și va păstra amintirea ei în eternitate.