Armin Nicoară a primit avertisment de la medic. Ce i se întâmplă ?

13272

Armin Nicoară trece printr-o perioadă mai grea în viața lui, mai ales că acesta este anul în care își propusese să facă nunta. Cunoscutul saxofonist are probleme de sănătate și medicul care îl ajută să-și revină l-a avertizat ce se poate întâmpla dacă nu va respecta indicațiile.

Care este starea de sănătate a lui Armin Nicoară

Saxofonistul a fost diagnosticat cu o răceală puternică la plămâni, iar asta, pe lângă faptul că îi alterează starea de sănătate, îl ține departe de munca sa, de evenimente.

Armin Nicoară a povestit că totul a început într-o dimineață, chiar dacă un eveniment. S-a trezit și și-a dat seama că nu este bine. Iubita lui, Claudia Puican, l-a îngrijit cum a putut mai bine și apoi au mers împreună la medic.

Din nefericire veștile nu au fost bune pentru Armin Nicoară care spera să fie ceva trecător. Medicul i-a interzis să mai cânte, o bună perioadă de timp, pentru a lăsa plămânii să-și revină. A lipsit deja de la trei evenimente pentru că și-a dat seama că nu e de glumă cu boala.

Nu am voie să fac efort cu plămânii și cea mai mare problemă la mine e cu suflatul la saxofon. Asta e cea mai mare problemă, a spus Armin Nicoară pentru Fanatik.

Ce i-a spus medicul lui Armin Nicoară

Saxofonistul a mărturisit că medicul care îl tratează pentru problema la plămâni i-a spus că riscă să facă mari complicații dacă merge la evenimente, inspiră aer rece și suflă la saxofon. Armin Nicoară spune că starea lui de sănătate este mai bună acum, dar recunoaște că nu este refăcut complet. Din acest motiv, când a mers la control, medicul a decis să-i prelungească perfuziile pe care le face, pentru încă trei zile.

Nu sunt 100% refăcut complet, nu credeam că o să fie o răceală gravă. Sunt destul de ok. Tușesc, sunt amețit, chiar și astăzi am vărsat de câteva ori. S-a acumulat cred că oboseala, asta a fost cea mai mare problemă. (…) Acum sunt sub tratament, trebuia să fac cinci zile, dar am fost la un control și mi-a spus nu sunt refăcut și trebuie să prelungesc perfuziile cu aproape trei zile în plus, antibiotic pe venă. (…) Mi-a spus doctorul că dacă cumva merg la eveniment și suflu și e frig e posibil să fac alte complicații, complicații nasoale, a mai spus Armin Nicoară.

Toate aceste probleme i se întâmplă lui Armin Nicoară

În urmă cu câteva luni, Claudia Puican și Armin Nicoară au trecut pragul medicului specialist. Au dorit să-și facă investigații mai amănunțite, deoarece până în acest punct al vieții lor au mai încercat să devină părinți, însă fără succes.

Stilul lor de viață agitat, precum și problemele de sănătate pe care artistul le are, i-au determinat să creadă că vor avea nevoie de ajutor pentru a deveni o familie.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema.[…]

La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.’, au declarat Claudia Puican și Armin Nicoară în trecut.

După consultație, mediul i-a asigurat însă că visul lor va deveni realitate într-o bună zi. Având în vedere că sunt tineri și la început de drum, șansele să devină o familie cât de curând sunt destul de mari.

Despre momentul când va deveni mamă, Claudia a mărturisit că încă se teme. Nu știe încă cum va îmbina rolul de părinte cu activitatea profesională, iar cea mai mare temere a sa este ca stilul său de viață să nu-i dăuneze bebelușului. Înainte de orice, cea mai mare dorință a sa este ca copilul său să nu întâmpine nicio problemă de sănătate.

„Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc. Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare”, a mai mărturisit Claudia Puican.