Anunțul făcut de Liviu Vârciu după 7 ani de relație cu Anda Călin. „Îmi suportă figurile și nervii…”

491

Liviu Vârciu și Anda Călin se iubesc de 7 ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Cu ocazia aniversării relației lor, artistul a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant. El i-a transmis cât de mult o iubește și i-a mulțumit pentru tot ce face pentru el.

„Astăzi se împlinesc 7 ani de când îmi suportă figurile și nervii. Mulțumesc iubita mea! TE IUBESC ❤️❤️❤️”, a scris prezentatorul TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Anda Călin și Liviu Vârciu formează un cuplu de mai mulți ani și au doi copii împreună. Cei doi nu au făcut pasul cel mare, iar iubita realizatorului TV a dezvăluit anul trecut care este motivul.

„Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin la Antena Stars.

Liviu Vârciu mai are o fiică, în vârstă de 21 de ani

Carmina, în vârstă de 21 de ani, este fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Tânăra a făcut recent câteva mărturisiri despre relația cu tatăl ei și despre felul în care acesta reacționează uneori.

Carmina Vârciu a dezvăluit cum reacționează tatăl ei atunci când se impune.

„Sunt mândră de tata din toate punctele de vedere. Tot timpul am susținut ideea că parcă e fratele meu mai mare, nu tata.

Bine, avem momente și de tată-fiică, dar mai mult ca frate-miu. Mai pune câteodată piciorul în prag, ce să faci, asta este, dar are un mod de a pune piciorul în prag foarte drăgălaș, să zic așa. Adică nu e genul ăla de tată furios”, a mărturisit Carmina Vârciu, la WOWnews.