Antonio și Maria, câștigătorii Mireasa sezonul 7

680

Antonio Anghel și soția sa, Maria, au câștigat marele premiu de 40.000 de euro în competiția Mireasa sezonul 7. Cei doi concurenți, în culmea fericirii, le mulțumesc celor care i-au votat și își dezvăluie planurile pentru viitor.

Antonio a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, anunțând că va petrece vacanța alături de soția sa în munți, oferită cadou de susținători.

Unde vor petrece Antonio și Maria, câștigătorii Mireasa sezonul 7

După o competiție dificilă și plină de emoții, Antonio Anghel și Maria Ilie au reușit să cucerească inimile publicului și să se încoroneze ca marii câștigători ai Mireasa sezonul 7.

Premiul în valoare de 40.000 de euro este doar începutul unei noi etape în viața lor. Cei doi proaspeți căsătoriți au transmis un mesaj sincer de mulțumire către cei care i-au susținut pe parcursul competiției.

Pe contul său de Instagram, Antonio a postat un mesaj plin de recunoștință și emoție: “Vă mulțumim tuturor pentru sutele de mesaje. Azi ați râs, ați plâns și v-ați enervat alături de noi. V-ați unit forțele și ne-ați făcut câștigători!

Vă suntem profund recunoscători, suntem cuprinși de multe emoții și nu ne vine să credem că atâția oameni minunați au fost zilnic alături de noi, la fiecare pas… după cum bine știți, am fost până acasă să ne facem bagajele și astăzi plecăm în vacanță la munte, oferită tot de voi, oameni frumoși. O să postăm poze din vacanța noastră ca să rămâneți aproape. Mă înclin în fața voastră!”.

Alegerea unei vacanțe în munți reprezintă o oportunitate pentru cei doi tineri de a se relaxa și de a se bucura de timpul petrecut împreună.

Își vor documenta experiența prin postări și fotografii pe rețelele de socializare, menținând astfel legătura cu fanii lor. Este evident că Antonio și Maria vor profita de momentele frumoase pentru a crea amintiri de neprețuit.

Ce mesaj au transmis Maria și Antonio Anghel, după ce au câștigat Mireasa

După ce au câștigat prestigioasa competiție Mireasa sezonul 7, Maria și Antonio Anghel simt o recunoștință profundă față de cei care i-au susținut de-a lungul întregii lor călătorii.

Pe contul lor de Instagram, cei doi concurenți au postat un mesaj emoționant de mulțumire: “Vrem să vă mulțumim pentru toată susținerea! Ați demonstrat că sunteți cei mai puternici, ați crezut în noi, ne-ați votat și ne-ați făcut câștigători!”.

Acest mesaj simplu, dar plin de recunoștință, transmite profunda gratitudine a celor doi concurenți față de fanii lor. Cu siguranță, acest premiu îi va ajuta pe Antonio și Maria să-și îndeplinească visele și să consolideze relația lor.

În concluzie, Antonio Anghel și soția sa, Maria, au reușit să câștige inimile publicului și premiul în valoare de 40.000 de euro în competiția Mireasa sezonul 7.

Cei doi concurenți sunt recunoscători și emoționați de susținerea primită și își petrec vacanța în munți, oferită cadou de fani.

Prin mesajele lor sincere și pline de recunoștință, Antonio și Maria transmit că sunt motivați să continue să-și consolideze relația și să-și îndeplinească visele.