Andrei s-a stins din viață în remorca TIR-ului. Șoferul de camion a lăsat în urmă doi copii

2137

Andrei, un tânăr șofer de TIR, s-a stins din viață pe autostrada Sebeș – Deva, într-o parcare de la kilometrul 341.

Apelul în legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu Andrei a fost lansat încă de miercuri seara pe rețelele de socializare. În acel moment, colegii de breaslă au anunțat că tânărul șofer se află în stop cardio-respirator.

Medicii care au ajuns de urgență la fața locului au încercat aplicarea manevrelor de, însă fără succes. Aceștii au fost nevoiți să constate decesul.

„Stimați Colegi de Suferință dacă (re)cunoaște cineva acest Nr. de Înmatriculare CT*****/ CT*****. Șoferul este în stop cardio-respirator, cadrele medicale încearcă resuscitarea. Anunțați familia/ angajatorul. — la Autostrada A1 Deva- Sibiu 341 Km”, a fost mesajul postat ieri un șofer de camion pe rețelele de socializare.

Andrei a lăsat în urmă doi copii mici

Din nefericire, Andrei s-a stins din viață, iar în urma lui, 2 copii mici au rămas fără tată.

Mesajele de condoleanțe nu încetează să apară, colegii de breaslă exprimându-și regretul pentru pierderea suferită de familia lui Andrei.

„A plecat in ultima cursă,drum lin spre cer”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!!Condoleanțe familiei ,Dumnezeu să le ajute să poată trece peste aceasta grea încercare!!”

„Bunul Dumnezeu sa l odihnească în pace! Atât de tânăr; condoleanțe familiei!”

„Doamne fereste, asa tânăr,ce o fi patit saracul? Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca familia. Foarte trist !”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje postate de internauți.