Andreea Marin, umilita de Iulia Albu: “O taranca veritabila”

849

Andreea Marin a fost luata in colimatoriu de Iulia Albu, care a comparat-o cu o taranca veritabila, care tine o coasa pe umar si un topor in mana.

Fashion editorul a rabufnit dupa ce fosta “Zana a Surprizelor” s-a pozat in sala de sport, intr-o pauza de la antrenamentul istovitor.

Andreea Marin, umilita de Iulia Albu: “O taranca veritabila”

Andreea Marin a inceput 2019 in forta, decisa sa aiba un stil de viata mult mai echilibrat decat il avea deja. Printre obiceiurile de zi cu zi se numara si antrenamentele in sala de sport.

Recent, fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in timp ce tinea pe umarul drept o haltera.

Imaginea i-a amintit fostei jurate de la “Bravo, ai stil!” de femeile de la tara, care tin pe umeri o coasa.

De altfel, Iulia Albu a postat pe blogul sau o poza cu o taranca ce tine o coasa pe spate, dar si un topor in mana alaturi de cea facuta publica de Andreea Marin .

“Patrunjelu-i lung si gros/Astazi eu ma duc sa cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea stie ea cum sa puna mana pe bara orizontala, dar macar incearca!
– Andreea, se tine cu mainile, nu «se atarna de»!

Ai putea lua lectii de la doamna din partea dreapta, o taranca veritabila de nota 10, despre care prietena noastra, Gabriela Ilies, a scris un articol de senzatie. In rest multe fite pentru nimic si poze in chiloti cand chiar nu este cazul.”, a scris Iulia Albu pe blogul sau.

Andreea Marin are o fiica din mariajul cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974, in Roman, judetul Neamt. Fosta prezentatoare tv a fost casatorita din 1995 pana in 2000 cu Cristian Gheorghita. In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu

Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul printr-un mesaj postat pe Facebook.

De câțiva ani buni, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele diplomatului Adrian Brîncoveanu și sunt mari șanse ca cei doi să ajungă în fața altarului.

Relația lor este cât se poate de serioasă, iar iubitul vedetei o susține necondiționat pe Andreea Marin.

Pe lângă faptul că este un sprijin de nădejde, Adrian Brîncoveanu este și un bucătar desăvârșit. Cu fiecare ocazie pe care o are, diplomatul își răsfață iubita cu specialități italienești.

“Să ştii că e chiar foarte priceput. Îi iese bine orice specialitate italiană. Face nişte paste foarte bune”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Vedeta susține că dragostea pentru copilul ei este nemărginită. : „Tot ce e legat de fiica mea e cel mai apropiat de sufletul meu. Nu e puțin lucru să porți copilul, suflet din sufletul tău, oriunde ai fi. În bijuteria mea am poze cu fiica mea.”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, mama sa o va sprijini întotdeauna oferindu-o cele mai bune sfaturi. Deși părinții săi sunt celebri în România, Violeta a declarat că sfaturile și educația primite au ajutat-o să-și formeze caracterul.