Andreea Marin, imagini rare cu Adrian Brâncoveanu. Iubitul vedetei a împlinit 38 de ani

2145

Andreea Marin (48 de ani) și Adrian Brâncoveanu (38 de ani) formează un cuplu de 6 ani. Cu ocazia aniversării de 38 de ani a lui Adrian, fosta prezentatoare TV a publicat mai multe fotografii rare cu ei, alături de un mesaj emoționant.

Timp de trei ani, relația dintre Andreea și Adrian a fost una la distanță, bărbatul fiind consul în Tripoli, capitala Libiei. Ulterior, Adrian a revenit în România, unde lucrează în continuare în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Iubitul Andreei Marin a împlinit 38 de ani. Ce mesaj i-a transmis fosta prezentatoare TV

Deși a revenit în țară, Adrian are în continuare deplasări în care jurnalista îl însoțește pe perioade scurte de timp.

Pe 1 iulie 2023, Adrian Brâncoveanu a împlinit 38 de ani. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a publicat un carusel de imagini pe Instagram, alături de o descriere emoționantă

“Anii trec, zboară ca vântul Printre ramuri și-ți șoptesc: «Nu ești singur, un alt suflet Ți-e alături». Te iubesc!

Ce părere au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ei Între Andreea și Adrian este o diferență de vârstă de 10 ani, pe care prezentatoarea TV spune că nu o simte.

„Nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, spunea Andreea Marin în 2022

Cu un an înainte, Andreea mai spunea și că diferența de vârstă e ultimul lucru la care se gândește. „Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât ne potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, mai povestea în podcastul lui Damian Drăghici.

Andreea și Adrian s-au cunoscut „absolut întâmplător” și au fost „uniți de suferință”. „A avut o nevoie, o nevoie legată de sănătatea unui om drag din familie, care s-a și pierdut atunci… Eu mă ocup de multă vreme și am tot felul de conexiuni în direcția aceasta a sănătății.

Și așa, cumva, prin cineva, am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută. În același an s-a întâmplat și situația dureroasă din familia mea, în sensul că l-am pierdut pe tata. Discutând, probabil lucrurile astea ne-au unit”, povestea Andreea Marin în martie 2022.

Ce relație are Adrian Brâncoveanu cu fiica Andreei Marin, Violeta Prezentatoare TV este în continuare deschisă către căsătorie, în ciuda fostelor căsnicii sfârșite prin divorț. În plus, cuplul nu exclude să-și mărească familia. Andreea are o fiică, Ana Violeta, din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior, care are o relație apropiată cu Adrian.

„A fost o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă. (…) Mi-a spus mai târziu: «Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită!». M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta. Ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi.

Copilul nu se simte exclus, e parte din această poveste, așa cum pentru mine, în primul rând, copilul e pe locul întâi. Și e firesc să fie așa”, declara Andreea Marin în martie 2023, în cadrul emisiunii „Teo Show”.