Andreea Marin, certată de Violeta: „Ea nu mă iartă”. Ce spune despre plecarea la facultate a fiicei sale

346

Andreea Marin are o relație foarte bună cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr. Adolescenta are 15 ani acum, e la un liceu privat din București și are mari planuri. Invitată la „Teo Show”, vedeta a făcut dezvăluiri despre fata ei.

Cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Andreea Marin a pășit în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, la Kanal D. A dezvăluit tot ce nu a spus în cei 30 de ani de carieră ai săi.

Violeta, către Andreea Marin: „Mami, mi-ai promis!”

Andreea Marin a fost complimentată de Teo Trandafir pentru felul în care arată, dar și pentru schimbarea de look. Aceasta e tunsă scurt acum, are și părul blond. Mulți au felicitat-o pentru transformarea de look, dar nu și Violeta, fiica ei.

„Nu sunt eu. Adică nu mă simt în pielea mea dacă sunt prea deschisă la păr. Acum o iau înapoi, ușor, ușor, îl mai închid câte puțin. Cred că echilibrul e mama tuturor celor bune”, a spus Andreea Marin, care a recunoscut că mereu o are ca sfetnic pe fiica Violeta, care nu o iară pentru schimbarea făcută.

„În primul rând, ea nu mă iartă pentru că am tuns părul scurt. Sunt certată mereu: «Mami, mi-ai promis că îl lași din nou să crească».

Adevărul e că îmi place comoditatea asta, că am o linie fresh. Ei nu. Probabil că mama în ochii copiilor e cea mult mai feminină, cu părul lung, Zâna cea bună, ca să zic așa. Treaba asta prea modernă, tăietura dreaptă, cumva nu se potrivește cu profilul ăla”, a explicat Andreea Marin.

Întrebată despre stilul Violetei, Andreea Marin a dezvăluit:

„Nu aș putea să spun că are un stil clasic, dar este moderată. Îi place, normal, ceea ce e modern, îi place să încerce. Încerc și eu ca mamă să o sfătuiesc să lase mai jos lucrurile din punctul ăsta de vedere și să găsească o cale de mijloc”, a zis vedeta.

Violeta va pleca în curând la facultate

Peste doar câțiva ani, Violeta Bănică va fi studentă, iar Andreea Marin recunoaște că nu îi e teamă că fiica ei ar putea să își facă vreun iubit, ci de despărțirea dintre ele, căci Violeta are în plan să meargă la o facultate din străinătate.

Ea are 15 ani și ceva. Noi comunicăm prin WhatsApp. Adică eu comunic și ea nu prea se uită. Glumesc! (…)

La mine nu s-a ajuns la exagerări din punctul ăsta de vedere, dar când se întâmplă să vadă mesajul și să nu răspundă mă simt părăsită”, a explicat Andreea Marin.

Și a continuat: „Asta nu e ceva ce mă sperie, mă sperie mai mult plecatul la facultate. Își dorește să plece departe și îmi e greu, dar și ea vine și îmi spune: «Mama, crezi că mie nu îmi dau lacrimi că eu nu mă pot despărți de tine. Ce o să facem?»

E o fire care își caută independența, dar în același timp știe că e mama acolo oricând.

I-am zis: „«Mama, tu singură nu vei fi, pentru că mami face tot ce poate să îți fie cât mai mult timp aproape, dar trebuie să îți iei zborul».

Zic asta cu tot sufletul pentru că știu ce înseamnă asta, și eu mi-am luat zborul de lângă tatăl meu, el m-a încurajat totul timpul”, a mai zis vedeta.

Andreea Marin o învață totodată pe Violeta să fie independentă, adolescenta știe să facă de toate în casă, știe să calce, să gătească. „Ea știe cam de toate. Ea gătește foarte bine, cu curățenia sunt eu obsedată și o țin așa”, a mai explicat vedeta.