Andreea Mantea, diagnosticată cu cancer! Momente teribile pentru vedeta: E o formă foarte agresivă

1547

Momente teribile pentru Andreea Mantea.

Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer ovarian in urma cu mult timp. Vedeta a mărturisit momentele prin care a trecut de la aflarea veștii dureroase.

Deși pare o femeie împlinită din toate punctele de vedere, viața Andreei Mantea nu este atât de ușoară pe cât pare. Vedeta a mărturisit în urmă cu ceva timp că a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer ovarian și a trecut prin momente crâncene.

Întreaga întâmplare a avut loc înainte să îi dea naștere fiului ei, David. Vedeta de la Kanal D a mărturisit într-o emisiune Tv că a fost suspectă de cancer ovarian și urma să îi fie scos unul dintre ovare, iar posibilitatea de a mai rămâne însărcinată era nulă.

”S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă.

Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta.

M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede”, mărturisea Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Credința a salvat-o

Prezentatoarea Tv a povestit că mai erau doar câteva zile până la operație însă credința a salvat-o ca prin minune.

Vedeta a fost să se roage înainte de intervenția chirurgicală și se pare că Dumnezeu i-a ascultat rugile, astfel că aceasta s-a trezit fără nicio tumoare.

”Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri.

Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul.

Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, mai povestea vedeta.