Andreea Esca, apariție ravisantă la Veneția, la nunta Anei Geoană. 3 rochii de vis pentru cele 3 zile de petrecere. Știrista a purtat și o rochie “reciclată”

2732

Ca în fiecare an, Andreea Esca este în concediu în această perioadă, pentru că pe 29 august este ziua ei de naștere. Știrista PRO TV se află la Veneția, unde deja și-a făcut încălzirea pentru petrecerea ei aniversară.

Alături de soțul ei, Alexandre Eram, Esca a chefuit la nunta de pomină a Anei Geoană, fiica politicianului Mircea Geoană. Cum s-a îmbrăcat vedeta la evenimentul exclusivist, care a ținut trei zile și trei nopți, ca în povești.

Andreea Esca și Alexandre Eram nu puteau lipsi de pe lista invitaților la nunta Anei Geoană cu americanul Garrett Cayton.

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în weekend, la un an de la logodna pe care a sărbătorit-o în România, iar nunta, masa, felicitările și dansul au avut loc de data aceasta în Italia, la Veneția.

Invitații, veniți din toată lumea, au fost cazați la Hotel Cipriani, un simbol al luxului și al eleganței, iar petrecerea a durat trei zile și trei nopți.

Asta s-a văzut și din postările Andreei Esca, pentru că știrista a ținut un fel de jurnal al celor trei zile de distracție, etalându-și ținutele alese pentru această ocazie specială.

Cât au costat rochiile purtate de Andreea Esca la nunta Anei Geoană

„Party time, ziua 1”, a scris Andreea în dreptul imaginilor în care purta superba rochie albastră, cu decolteu in „V”, semnată Murmur.

O rochie de seară de la Murmur, precum cea purtată de vedeta PRO TV, pornește de la 4.500 de lei. Pentru ziua a doua, Andreea Esca „a reciclat” rochia de 4.500 de lei, cu care s-a afișat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Esca a îmbrăcat rochia cu trandafiri albaștri, pe care am găsit-o în magazinele online destinate shopping-ului de lux, la prețul de 900 de euro (4500 lei).

Rochia, croită în stilul anilor ’50, vine ca turnată pe silueta Andreei și aparține brandului italian Philosophy di Lorenzo Serafini. Lorenzo Serafini este chiar directorul de creație al brandului Philosophy, anterior lucrând pentru Roberto Cavalli și Dolce & Gabbana.

Pentru ziua a treia a nunții, la care Mircea Geoană a fost socru mic, Andreea Esca a îmbrăcat o rochie ca de Oscar, semnată Alina Cernătescu, accesorizată cu pantofi nude.

Ținuta galben-olive este realizată din mătase și costă 4200 de lei, potrivit site-ului oficial al brandului.

Totul despre familia din America a lui Garrett Cayton, ginerele lui Mircea Geoană

Ana Geoană a intrat într-o familie respectabilă în SUA. Soțul ei, Garrett Cayton, este nepotul unui milionar american de origine poloneză, Jona Goldrich (1927 – 2016), investitor în real estate și dezvoltator imobiliar. Jona Goldrich a avut două fete, pe Melinda Goldrich și pe Andrea Goldrich Cayton (mama lui Garrett)

Tatăl lui Garrett, socrul Anei Geoană și totodată cuscrul lui Mircea Geoană, este Barry Cayton, antreprenor și proprietar al companiei Audio Command Systems.

În 2019, mama și mătușa lui Garrett Cayton au donat 10 milioane de dolari pentru a înființa Jona Goldrich Center pentru pacienții cu Alzheimer, în cadrul departamentului de neurologie a Institului Cedars Sinai din Los Angeles, se arată pe site-ul oficial al instituției.

Mircea Geoană este în prezent adjunct al secretarului general al NATO. A fost președintele Senatului în perioada 2008-2011, președinte PSD (2005-2010) și ministru de Externe în Guvernul Năstase.