Andreea Bănică, fără machiaj în online. Cum au reacționat fanii artistei

1234

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România.

Vedeta este pe sticlă de mai bine de două decenii. Cântăreața se întreține foarte bine, însă, ca oricare altă persoană publică, nu a scăpat de hate-ul din online.

Artista s-a filmat recent, nemacheată pentru un tutorial make-up pe care i l-au cerut mult timp fanele sale. Chiar dacă nu are un ten perfect acest lucru nu a oprit-o din a se arăta naturală.

Andreea a punctat că este conștientă de semnele de pe chipul său, însă cu un machiaj bun reușește să facă o adevărată transformare.

„Gata si tutorialul de machiaj pe care mi l-ati cerut! Aceasta vara ne-a dat batai de cap iar eu am iesit din ea patata toata cu toti factorii de protectie folositi 🙈

Tenul meu nu este perfect , am pistrui si pete insa cu un machiaj bun arata WOW! Iata pasii 👇🏻“, a scris Andreea în descrierea clipului.

Admiratoarele au rămas surprinse de naturalețea ei.

O fană a întrebat-o dacă nu a încercat să își rezolve problema cu petele pigmentare.

“Dacă mă deranja așa tare nu mă arătam. Cu un peeling se mai rezolvă, în rest asta este pielea mea cu pistrui și pete , mă iubesc așa cum sunt”, a spus Andreea Bănică.

Fanele au felicitat-o pentru postare:

“Ce mai fain mi se pare că te-ai expus așa pătată… Ești minunată!!!”

“Superb. Asta vreau să văd, nu filtre.”

“Foarte tare, foarte asumată, foarte frumoasă!”

“Fata asta e frumoasă naturală.”

„Nu sunt o fană înrăită a ta … dar meriți toate aplauzele pt că,din punctul meu de vedere ai curajul să te accepți așa cum ești și să te expui și fără machiaj …

La rândul meu sunt femeie și garantat nu am poate nici un 0,001 la sută din reputația ta … felicitări !! Înainte de toate machiajele ,de parfumuri și de varii nume suntem femei 👏👏👏“