Andreea Bălan și Victor Cornea, pregătiți să facă pasul cel mare. „Cu tine de mână, până când lumea se va sfârși”

4371

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (29 de ani) par foarte hotărâți să-și întemeieze un viitor împreună. Artista și-a anunțat logodna cu noul ei iubit.

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț greu cu George Burcea, iar după doi ani de când e o femeie liberă, acum au venit și vremuri bune pentru ea.

Cântăreața are acum o relație cu Victor Cornea, un tânăr tenismen de 29 de ani, cu care are planuri foarte serioase de viitor.

Artista a postat recent pe Instagram o serie de fotografii, iar una dintre ele le-a atras atenția în mod deosebit urmăritorilor săi.

Pe degetul artistei se afla un inel, chiar pe inelarul de la mâna stângă. ”Cu tine de mână, până când lumea se va sfârși”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei.

De ziua ei, când a împlinit 39 de ani, în urmă cu trei săptămâni, Andreea Bălan a spus că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei cu noul partener.

”Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi că iubesc, sunt iubită și mai fericită ca niciodată. Până acum, toate bune și frumoase, însă, greul de abia acum începe”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al artistei

Săndel Bălan, tatăl cântăreței, a făcut primele declarații legate de noua relație a fiicei lui. Bărbatul a aflat despre iubitul acesteia din mass-media, pentru că nu i l-a prezentat încă.

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el.

Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale.

Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată. Eu și acum joc tenis de masă, fac mișcare, ca să nu stau numai în casă.

Merg la competiții, aici, în Ploiești, multe sunt amicale, iar la sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă”, a declarat Săndel Bălan, potrivit bzi.ro.