Andreea Bălan și-a renovat casa! Primele imagini din locuința vedetei

6396

Andreea Bălan și-a renovat casa! Vedeta a fost întotdeauna discretă cu viața ei personală și nu a afișat prea mult ceea ce se întâmpla dincolo de ușa casei ei.

De aceasta dată însă, Andreea a prezentat fanilor săi noile îmbunătățiri pe care le-a adus locuinței sale. Aceasta locuiește alături de cele două fetițe ale sale, Ella Maya și Clara Maria, pe care le are din fostul mariaj cu George Burcea.

Andreea Bălan a decis să facă unele schimbări în ceea ce privește locuința sa. Aceasta, timp de 6 luni, a avut casa în renovare, iar acum se bucură de rezultatul final.

Diva a dezvăluit faptul că nu s-a ocupat singură de îmbunătățirea căminului și că a apelat la ajutorul unui designer interior.

Aceasta se arată mulțumită de renovările pe care le-a făcut și a decis să le arate inclusiv oamenilor care o urmăresc. Andreea a oferit un interviu pentru Xtra Night Show, unde a prezentat atât casa, cât și viața ei personală.

Andreea Bălan și-a renovat casa!

Andreea Bălan a făcut noi îmbunătățiri locuinței sale. Aceasta a apelat la ajutorul unui designer interior pentru ca întregul cămin să arate exact așa cum și-a imaginat. Diva a recunoscut că încă nu a terminat cu renovările și că urmează să se ocupe de camera celor mici.

„A durat 6 luni (n.red. renovarea) și mă bucur că am reușit să sparg zidul din mijloc. Era un duplex, iar acum am unit cele două case. Am reușit să renovez parterul, iar acum lucrăm deja la camera fetelor.

Îmi place foarte mult ce a ieșit. N-aș fi reușit singură, am apelat la ideile și la ajutorul unui designer interior’, a povestit Andreea despre casa ei.

Ce lecții a învățat Andreea Bălan

Aceasta a recunoscut că de-a lungul timpului s-a confruntat cu situații extrem de dificile, care au maturizat-o și care au făcut-o extrem de puternică.

Diva susține că nu regretă nimic din trecutul ei datorită faptului că fiecare lucru a motivat-o să devină din ce în ce mai bună.

„Am învățat să relativizez și să nu mai pun la suflet lucrurile care sunt neimportante. Sunt foarte mândră și nu regret nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, pentru că astăzi sunt un om mai înțelept și mai bun’, a declarat Andreea pentru „Xtra Night Show’.

În ceea ce privește eșecurile prin care a trecut, Andreea recunoaște că acestea sunt cele care au făcut-o să devină cea mai bună versiune a sa. Vedeta consideră că fără experiențe nefericite, oamenii ajung aroganți și plini de sine.

„Cred că nu învățăm să fim mai buni decât din eșecuri. Dacă totul e roz în viața ta, n-ai cum să înveți. Devii arogant și infatuat, plin de tine.

În schimb, dacă viața te lovește și îți dă niște lecții, de acolo înveți, reușești să fii mai umil, mai bun și mai înțelept’, a completat aceasta.

Andreea Bălan, alături de fetele ei

Andreea Bălan și George Burcea au devenit părinți a două fete absolut minunate. Din păcate, relația celor doi nu a durat foarte mult timp și aceștia și-au spus adio pentru totdeauna.

Ella Maya și Clara Maria locuiesc alături de Andreea Bălan. Mama lor susține că acestea visează să devină artiste, iar diva deja le-a înscris la lecții de balet și pian.

„Le întreb (n.red pe Ella și Clara) ce vor să se facă atunci când vor fi mari. Îmi spun: «Ca tine, mami! Să cânt și să dansez». Doar că nu insist.

Ambele merg la balet, începem lecțiile de engleză și de pian, dar nu voi insista, dacă nu o să le placă, nu are sens. Pot fi orice își doresc în viață, eu o să le susțin din toate punctele de vedere în direcția pe care ele și-o vor dori’, a mai spus solista.

Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu la America Express, iar pe tot parcursul jocului, cele două artiste au fost considerate adversare de temut. Blondina a avut și câteva conflicte cu colegii săi de emisiune, minore ce-i drept, însă câțiva au rămas cu un gust amar.

Mai mult, se pare că și unul dintre prezentatorii emisiunii a făcut declarații dure despre jumătatea trupei Andre , după participarea la America Express.

Oase, căci despre el este vorba, a fost invitat la „Podcastito Express”, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY, acolo unde a dat detalii din spatele camerelor de filmat.

Printre altele, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost interesați să afle părerea lui despre Andreea Bălan. Se pare că blondina și Oase au mai lucrat împreună și la „Dancing on Ice”, iar la acea vreme prezentatorul a putut să îi analizeze mai bine comportamentul.

Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.