Andreea Bălan, primele declarații despre părinții lui Victor Cornea: „Vreau să clarific”. Ce s-a întâmplat când a fost la ei acasă

1809

Andreea Bălan (39 ani) rupe tăcerea după ce au apărut zvonuri conform cărora părinții noului ei iubit, Victor Cornea (29 ani), nu o plac și nu sunt încântați de relația fiului lor.

Cântăreața și-a propus să fie discretă cu viața personală după mariajul cu George Burcea, dar, după ce a anunțat relația cu Victor Cornea, chiar de ziua ei de naștere, imaginile cu noul iubit și declarațiile de dragoste au devenit nelipsite pe pagina ei de Instagram.

Potrivit cancan.ro, părinții jucătorului de tenis nu au fost deloc încântați să-l vadă zilnic în presă, cu subiecte care nu au legătură cu sportul alb.

Andreea Bălan a reacționat după ce s-a spus că părinții lui Victor Cornea nu o plac

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii.

Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, ar fi spus surse apropiate cupulului pentru cancan.ro.

„Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari” La scurt timp, Andreea Bălan a negat însă informațiile și a spus că a fost primită cu brațele deschise în familia noului iubit, Victor Cornea.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat.

Sunt niște oameni extraordinari”, a spus vedeta la Antena Stars. De când sunt împreună Andreea Bălan și Victor Cornea Andreea Bălan a făcut publică relația cu tânărul jucător de tenis, Victor Cornea, la finalul lunii iunie 2023. Între cei doi este o diferență de 10 ani.

Artista a dezvăluit că a fost atrasă de disciplina și ambiția care îi ghidează viața lui Victor Cornea. „Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine.

Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește.

M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut.

Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”, spunea Andreea Bălan, la Antena Stars, după ce și-a asumat relația cu Victor Cornea.