Andreea Antonescu, apariție inedită la plajă alături de fiica ei cea mică, Venice Victoria

559

Andreea Antonescu are o relație extrem de apropiată cu fanii ei de pe social media și obișnuiește să le împărtășească momente din viața ei. Artista nu pierde nicio ocazie de a publica fotografii speciale cu fiica ei cea mică.

De această dată, vedeta și Venice Victoria apar într-o ipostază inedită, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Andreea Antonescu a petrecut câteva zile pe litoralul românesc. A fost și în Vama Veche pentru prima dată cu Sienna, fiica pe care o are alături de fostul ei soț, Traian Spak, și au trăit momente speciale împreună. Cântăreața a fost și în stațiunea Mamaia, acolo unde a dus-o la plajă pe Venice Victoria. Cele două au fost fotografie într-o ipostază adorabilă.

„Vedere de la mare pentru toți cei care mă iubesc!
21.07.2023,
Mamaia, Constanța
Astăzi am băgat pentru prima dată picioruțele în apa mării.
Mi-a plăcut tare, mai vreau, mă mai întorc!
Venice Victoria”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Ulterior, au apărut și reacțiile fanilor. „Draga de ea”, „O mămică frumoasă și fericită”, „Distracție plăcută!”, „Să vă trăiască”, sunt câteva dintre comentariile primite de Andreea Antonescu pe Instagram.

„La mulți ani, iubita noastră, Venice Victoria!
Fericirea pe care mi-o oferiți nu poate fi exprimată în cuvinte!, a transmis Andreea Antonescu alături de două imagini cu fiicele ei”, Sienna și Venice Victoria.

Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când, acum câteva luni, a anunțat că s-a despărțit de partenerul său de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie anul trecut, atunci când artista a adus pe lume o fetiță pe nume Venice Victoria. Deși mulți se așteptau ca relația lor să dureze mult timp, cântăreața a fost cea care a anunțat separarea.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a fost întrebată despre despărțirea de partener, lăsând să se înțeleagă care au fost, de fapt, motivele separării.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă. Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la nevoile mele”, a povestit Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu în podcastul „Te Ascult” găzduit de Ilinca Vandici.

Andreea Antonescu a mai mărturisit că pune mare preț pe comunicare și pe concordanța dintre vorbele și faptele unei persoane.

„Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus”, a continuat Andreea Antonescu.