Anca Dumitra și Manfred Spendier, culisele unei nunți neașteptate. Cu ce a atras mireasa atenția

1887

Și-a împlinit marele vis: s-a văzut mireasă alături de omul iubit. La cinci luni de la cununia civilă, Anca Dumitra (35 de ani) a făcut nuntă cu omul de afaceri Manfred Spendier (46 de ani).

Actrița din „Las Fierbinți” și-a făcut apariția într-o rochie superbă, cu trenă detașabilă, tip sirenă, care îi scotea silueta în evidență. Anca Dumitra a atras toate privirile cu decolteul generos, flancat de o broderie discretă. Petrecerea s-a ținut la clubul Diplomatic și a reunit numeroși invitați.

Mireasa Anca Dumitra s-a oglindit în ochii pătrunzători ai soțului său, Manfred Spendier, pe tot parcursul evenimentului. Cei doi au făcut dovada talentului lor și pe ringul de dans.

Anca Dumitra și Manfred Spendier, culisele unei nunți neașteptate. Cu ce a atras mireasa atenția

„În confortul casei, suntem amândoi dezinhibați. Nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, spunea Anca Dumitra despre partenerul său, Manfred Spendier, în emisiunea lui Măruță.

Cu ce se ocupă Manfred Spendier

Manfred Spendier (46 de ani) este directorul General al Titan Machinery Europa de Est, o companie care se ocupă cu producerea utilajelor agricole. El mai deține o fermă în Austria.

„Părinţii mei au o fermă mică situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje.

Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole. Apoi, un prieten m-a remarcat şi m-a recomandat pentru un post de dealer de echipamente agricole şi uite aşa am intrat în acest domeniu”, povestea el pentru revista- ferma.ro.

„Provin dintr-o zonă de munte, iar când intru într-un oraş mare, precum Viena sau oricare altul, nu mă simt prea bine”

Prima dată a ajuns în România în anul 2002, iar după patru ani s-a mutat aici. Adaptarea a fost grea la început.

„Cel mai mult mi-a plăcut că aici există mai multă libertate şi ai posibilitatea să dezvolţi, dacă doreşti. În alte ţări totul este mult mai structurat. Cred că asta mi-a plăcut cel mai mult. De asemenea, prima impresie pe care am avut-o când am ajuns aici a fost una pozitivă.

Oamenii sunt deschişi la nou, prietenoşi, receptivi, iar relaţia mea cu aceştia este foarte bună. Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu stilul de viaţă de la oraş. Eu provin dintr-o zonă de munte, iar când intru într-un oraş mare, precum Viena sau oricare altul, nu mă simt prea bine, doresc să evit agitaţia cotidiană.

Motiv pentru care mi-am cumpărat o casă aproape de zona Otopeni. Să-ţi răspund la întrebare! Da, mă simt şi aici ca acasă. Acum că am această locuinţă, mă simt acasă. Însă dorul de Austria mă apasă, iar după câţiva ani buni cred că mă voi retrage în ţara natală, la fermă”, mai spunea soțul actriței Anca Dumitra.

Geanina din Las Fierbinți a povestit cum l-a cunoscut pe alesul inimii ei.

„Ne-am întâlnit în România, în Sectorul 1 și noi am vrut să ne căsătorim în Sectorul 3 și acolo au fost niște dificultăți. Ne-am întâlnit în oraș, nu este nimic special. S-a produs atât de bine întâlnirea, încât am rămas împreună. De la a doua, a treia întâlnire am cam știut cam ce ne dorim.

Eu sunt destul de reticentă, dar după imediat mă dau pe brazdă. A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc. Este foarte deștept, e un bărbat pe care-l admir. Este și amuzant, dar cred că eu sunt mai amuzantă. Este foarte ordonat și gospodar. Nu este gelos, eu sunt mai geloasă.”, a povestit ea la pro tv.