Anamaria Prodan, prima reacție când a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată: “Noi îi urăm tot ce este…”

2822

Anamaria Prodan a avut o primă reacție la aflarea veștii că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată.

Corina Caciuc a dezvăluit chiar de ziua antrenorului că este însărcinată pentru a doua oară, postând pe Instagram o fotografie cu fiul lor alături de un tort pe care scria „1+1=4”.

Anterior acestei vești, Anamaria Prodan postase un mesaj de „La mulți ani!” pentru Laurențiu Reghecampf.

De ziua lui, Laurențiu Reghecampf a primit cel mai frumos cadou din partea Corinei Caciuc. Iubita antrenorului a dezvăluit că este din nou însărcinată, iar Anamaria Prodan nu a ezitat să-i transmită felicitări fostului soț într-un moment atât de special.

Anamaria Prodan a aflat de faptul că Reghe va mai avea un copil tot din presă. Antrenorul nu ar fi vorbit despre acest subiect cu fiii săi. Este posibil, însă, ca el să fi primit vestea tot astăzi.

Tortul pregătit de iubită cu ocazia zilei sale de naștere și mesajul de pe acesta ar putea fi modul în care l-a informat că va mai avea un urmaș.

Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui

Laurențiu Reghecampf împlinește astăzi 48 de ani, iar fosta soție nu a uitat de această zi specială pe care a sărbătorit-o alături de el vreme de 15 ani.

Anamaria Prodan a îngropat, cel puțin pentru o zi, securea războiului și l-a felicitat pe Reghe, ca și când nu ar fi avut niciodată discuții și probleme.

„Happy birthday Laurențiu!!!! Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!!! ANA, REBE, SARAH, BEBETO’, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory pentru fostul ei soț.

În vară, Anamaria Prodan spunea că a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf și că au o relație foarte bună în prezent, dar ulterior s-a răzgândit și i-a adresat din nou jigniri în presă, după ce a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova, iar impresara susține că acesta nu și-a căutat deloc băiatul.

„Nu există pe pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm!

A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore„, spunea Anamaria Prodan recent.