Ana Geoană, imagini superbe de la nunta cu Garett Cayton. Evenimentul a fost fabulos și a avut loc în Veneția

1118

Ana Geoană a împărtășit o serie de imagini superbe de la nunta cu Garett Cayton.

Ana Geoană, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, s-a căsătorit cu Garrett Cayton pe 27 august 2023. Evenimentul a avut loc în Veneția, la Hotelul Cipriani.

Printre persoanele invitate la petrecere s-au numărat Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram.

Ana Geoană și Garrett Cayton au avut o nuntă impresionantă, care s-a întins pe parcursul a trei zile și la care au participat aproape 400 de invitați. Fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană a împărtășit pe Instagram mai multe imagini de la nunta fabuloasă din Veneția.

La aproape o lună de când s-au căsătorit, cei doi și-au încântat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o serie de cadre superbe de la nuntă.

În aceste fotografii apar mai multe momente importante de la eveniment, cum ar fi dansul mirilor și dansul miresei cu tatăl ei, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

În ceea ce privește rochia de mireasă, Ana Geoană a preferat să fie una simplă, pe care a accesorizat-o cu mănuși transparente și cu o diademă. Soțul ei, Garrett Cayton, a optat pentru un costum negru clasic.

Instagram will load in the frontend.

Ana Geoană trăiește în Los Angeles și e nutriționistă holistică și coach pentru o viață sănătoasă. În ceea ce îl privește pe soțul ei, Garrett Cayton, el este un cetățean american. Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății. În cadrul unui interviu, tânăra a dezvăluit ce anume a impresionat-o la partenerul ei și a povestit care sunt pasiunile lor comune.

„M-a impresionat curiozitatea lui de-a descoperi oameni și idei noi, vrea mereu să învețe și să experimenteze, împărtășim multe dintre aceleași pasiuni și ne completăm cumva natural.

Amândurora ne place să facem sport, să călătorim, avem o pasiune pentru filme, magie și muzică. Familia lui seamănă foarte mult cu a mea: sunt uniți, au umor, sunt mereu prezenți real unii pentru ceilalți.

După ce eu și Garrett am absolvit universitatea și m-am mutat în Los Angeles, familia lui a fost extrem de primitoare și călduroasă. Nu m-au lăsat deloc să mă simt ca o străină și m-au primit cu brațele deschise.

Am găsit în casa lor o alinare pentru dor, care, deși se pare că e intraductibil în multe limbi, este un sentiment real, cu care înveți greu să trăiești. Eu am avut norocul să fiu primită într-o altă familie, care acum este familia mea, și să nu mă mai simt atât de înstrăinată”, a declarat Ana Geoană pentru OK! Magazine.

Ana Geoană, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, a fost cerută în căsătorie în luna martie a anului 2022. Tânăra și-a anunțat cu mult entuziasm urmăritorii de pe rețelele de socializare de acest moment important din viața ei. În august 2022, cei doi au organizat o petrecere de logodnă în grădina Palatului Mogoșoaia.

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții alături de tine. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă veste cu voi”, spunea Ana Geoană pe Instagram la vremea respectivă.