AMANTA LUI ALEX ASHRAF FACE VRĂJI! OANA ZĂVORANU SE TEME DE BLESTEMELE FEMEII CARE I-A FURAT SOȚUL: „CUM SE TOPEȘTE CEARA DE LUMÂNARE…”

1755

CANCAN.RO a intrat în posesia unui filmuleț straniu, în care amanta care i-a spart casa Oanei Zăvoranu face descântece de dragoste de tip voodoo, specifice vrăjitoarelor. Contactată pe marginea acestui subiect, actrița ne-a declarat că este convinsă de faptul că Alex, încă soțul ei, este ținut ca un prizonier în acea casă, prin mijloace neortodoxe.

Alexandra, amanta lui Alex Ashraf, încă soțul Oanei Zăvoranu, este protagonista unui filmuleț în care face descântece, în stilul caracteristic vrăjitoarelor. În urmă cu ceva timp, femeia însăși și-a postat acest clip pe TikTok, clip care, ca și pozele ei „hot”, nu mai poate fi vizionat public.

Amanta care i-a spart casa actriței pare să-și fi închis sau trecut la privat contul, odată ce a ajuns în centrul atenției grație doar faptului că umblă cu soțul Oanei Zăvoranu.

Contactată pe marginea acestui subiect, Oana Zăvoranu a declarat că ea însăși are suspiciuni că se întâmplă ceva necurat cu Alex. Actrița ne-a spus, printre altele, că soțul ei avea o privire ciudată în momentul în care a plecat de acasă:

„Alex a plecat cu ochii jucându-i în cap rău, transfigurat și foarte agitat, vorbind numai prostii fără sens. Este făcut cu moșmoande și sedat sau drogat!”.

Oana apelează la vecini să o ajute
Mai mult, Oana Zăvoranu ne-a mărturisit că soțul său o sună din casa amantei, disperat, însă, că nu poate vorbi prea mult la telefon.

„Este ținut prizonier, trebuie să dea socoteală de orice face minut cu minut. Mă sună mereu disperat, pe ascuns, că poate vorbi doar când scoate câinii afară. Pe ceas…Dacă stătea mai mult era sunat imediat, ca nu cumva Alex să vină înapoi.

De ce a umplut casa cu camere de luat vederi. În plus, modul în care Alex nu a mai judecat și s-a dus la început, în acea casă, ca mielul la tăiere, e ceva necurat”, ne-a mai spus Oana Zăvoranu.

Extrem de îngrijorată, actrița a transmis și un mesaj prin intermediul CANCAN.RO:

„Rog pe oricine poate să ne spună de ce e Alex ținut prizonier cu camere audio-video în acel apartament să ne contacteze. Poate ne ajută vecinii… Sunt foarte, foarte îngrijorată pentru el.

Este încă soțul meu. Că nu mai suntem împreună fizic e una…Dar eu trebuie să mă asigur că este în siguranță, ceea ce acum nu știu. Este acolo ca într-o pușcărie. Eu am auzit discuții foarte dubioase cu peștele acestei prostituate”

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată”

Amanta pentru care Alex Ashraf a introdus actele de divorț, la Judecătorie, și căreia el i-a făcut casă și operații estetice pe banii Oanei Zăvoranu, Alexandra pe numele său, are un trecut dubios, și un prezent și mai dubios. Bruneta nu a făcut doar videochat, ci lucrează și la un bordel din Geneva, potrivit declarațiilor făcute de Oana Zăvoranu!

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Dar nu cu una care-i la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată, la bordel, nu doar videochatistă. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu