„Am părăsit apartamentul, traiul și m-am mutat într-un sat cu 10 locuitori!” Ce s-a întâmplat cu Mircea Radu

1716

Am părăsit apartamentul, traiul și m-am mutat într-un sat cu 10 locuitori!” Fanilor nu le-a venit să creadă! Ce s-a întâmplat cu Mircea Radu:

Prezentatorul tv care a ramas fara emisiunea de la Antena 1 s-a relaxat dimineata cu un clip.

Lectie de viata prezentata de Mircea Radu! Vedeta a promovat un clip video pe contul sau de Facebook. In el, o tanara explica decizia mutarii sale de la oras la sat. De ce? Pentru o viata mai relaxata, linistita si fara stres.

”Am părăsit apartamentul, școala și traiul pe care-l aveam în Göteborg și m-am mutat în Grundtjärn, un sat cu 10 locuitori. Începeam o nouă viață la care habar n-aveam dacă mă puteam adapta…

Mircea a rămas fără loc de muncă după ce TVR l-a dată afară din funcţia de coordonator al comunicării. Chiar dacă a părăsit televiziunea care l-a consacrat, se pare că îndrăgitul prezentator nu este afectat. Iată ce a ajuns să facă Mircea Radu, după ce s-a lăsat de televiziune.

Vedeta TV nu a luat vestea tragic, iar acum, potrivit paginii sale de Instagram, se afla într-o bine meritată vacanţă în Italia. Mircea Radu a publicat, pe reţelele de socializare mai multe imagini din „Cizmă”. Aceste imagini ne duc cu gândul la faptul că, în urmă cu doi ani, vedeta lăsa impresia că vrea să se mute într-un loc mai izolat.

„Am părăsit apartamentul, traiul şi m-am mutat într-un sat cu 10 locuitori!”, este mesaj prin care Mircea Radu îşi şoca fanii acum doi ani în urmă. Vedeta promova atunci un clip video pe contul său de Facebook. În el, o tânără explica decizia mutării sale de la oraş la sat. De ce? Pentru o viaţă mai relaxată, liniştită şi fără stres.

Despre plecarea din TVR

„Ştiţi bancul cu “nu a fost Volga ci bicicletă şi nu i s-a dat ci i s-a luat?”. Aşa şi cu ştirea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR.

Pe scurt, e aşa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcţia pe care o am, de şef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înţelese şi acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expira mandatul. Real şi pentru cine vrea să înţeleagă, aşa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii şi crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”, scrie Mircea Radu pe Facebook, scria Mircea Radu la acel moment.

Mircea Radu se lupta cu o boala care ii face noptile albe. Pe blogul sau, acesta povesteste cum il afecteaza afectiunea de care sufera multi romani. Este o afectiune care apare atat la cei mai in varsta, cat si la tineri sau adulti.

„Noapte grea, cu somn intrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufar. Am coborat in bucatarie si am umblat in raftul cu medicamente – stiam unde e dar nu m-am uitat in el niciodata – am gasit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguiete, colorate pentru afectiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap ca exista. si un plasture pe baza de ardei iute; cum ar fi sa il iau cu mine si sa-l inmoi in ciorba la un restaurant?…

Era liniste, vecinii dormeau si cainii lor si canarii lor si pisicile lor toate. Cerul era senin, cu stele, o luna si un avion ce palpaia in drumul lui spre vest, Paris-London-New York, cum scrie pe sticlutele de parfum. Mi-a venit sa beau un pahar de vin; aveam o sticla deshisa deja, cu un cabernet sauvignon profund si catifelat si sa ascult River Is Waitinga domnului John Fogerty dar am renuntat la ambele;

Nu avea niciun sens, durerea nu mi-ar fi trecut. Am inghitit paracetamol cu apa de la robinet – ”s-o lasi sa curga mai mult daca vrei mai rece” am auzit in minte vocea asta familiara, de demult, din copilaria mea… M-am asezat in pat, pe spate, asteptand cu ochii deschisi ametelile si amorteala pentru ca, din ce am citit, spondiloza nu vine nicidata singura”, a scris pe blogul personal.