„Am ales să-mi văd de drum. Nu e comod să te simți înșelată”. Andreea Marin, dezvăluiri fără perdea despre infidelitate, după cinci ani de relație cu Adrian Brâncoveanu „Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11”

4005

Andreea Marin este printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare din România, chiar și după zeci de ani de carieră. Deși pe plan profesional, mereu a strălucit, pe plan personal, a avut și perioade foarte dificile.

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri, însă de mai bine de 5 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

Toată lumea știe că Andreea fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. cu care are și o fiica, despre care s-a vehiculat ar fi înșelat-o.

Chiar dacă nu a vorbit cu nume şi prenume, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată în căsnicie și spune că a ales să plece fără să se uite în urmă.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11.

Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. (…)

Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine.

Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată.”, a spus Andreea Marin, în cadrul podcastului prezentat de Cristina Șișcanu.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu. Partenerul vedetei este o prezență foarte discretă și evită lumina reflectoarelor, însă recent, prezentatoarea a mărturisit un aspect esențial în relația lor.

Andreea Marin a spus că Adrian Brâncoveanu este un suport moral de încredere și că alături de el a reușit să își ducă la bun-sfârșit toate planurile din ultimii ani.

„O să fiu foarte sinceră și o să spun că în cei 6 ani din viața mea mi-a fost alături și că tot ce am reușit să construiesc a fost cu sprijinul lui, așa din umbră, fiind un om discret și nelucrând într-un domeniu ca al nostru, în care e nevoie să comunicăm deschis de cele mai multe ori, însă fără el n-aș fi fost în stare să fac toate lucrurile astea, tehnic vorbind.

E nevoie de o mână de bărbat și de o minte de bărbat, care să te descurce atunci când încep să te încurce toate aceste probleme de ordin tehnic, pe care nu ai cum să le știi. Mă rog, experiența te ajută’, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.