“Am acceptat această mizerie din partea lui”. Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf s-a mutat la amantă și a lăsat-o să-i conducă mașina actriței / Vedeta i-a blocat conturile bancare fostului partener

549

Oana Zăvoranu a reacționat după ce Alex Ashraf s-a mutat la amantă și a lăsat-o să-i conducă mașina actriței. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit după șapte ani de mariaj. Până la pronunțarea divorțului, Alex Ashraf s-a mutat la amantă și și-a luat lucrurile din casa în care locuia cu încă soția lui. Înainte ca fostul ei soț să părăsească căminul conjugal, Oana Zăvoranu i-a blocat conturile.

Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf s-a mutat la amantă și a lăsat-o să-i conducă mașina actriței. Alex Ashraf a plecat din locuința Oanei Zăvoranu și s-a mutat cu amanta. Vedeta l-a lăsat să plece, dar nu înainte să îi blocheze conturile bancare, pentru a nu mai avea acces la bani pe care îi au împreună. Oana Zăvoranu a dezvăluit că i-a permis fostului partener să plece cu hainele pe care le avea.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au locuit împreună în casa vedetei, după ce s-au căsătorit. Pentru că el a înșelat-o pe ea, acesta a fost nevoit să plece din casa actriței, si s-a mutat cu amanta lui. Oana Zăvoranu a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care fostul ei partener a plecat din casa ei.

Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf s-a mutat la amantă și a lăsat-o să-i conducă mașina actriței

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după șapte ani de mariaj. Cei doi au decis să se despartă, după ce tânărul a înșelat-o pe celebra actriță. În emisiunea Xtra Night Show, Oana Zăvoranu a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care Alex Ashraf a plecat din casa ei. Vedeta a declarat că nu a reacționat în niciun fel, doar că i-a blocat conturile bancare.

Deși Alex Ashraf a fost surprins în compania unei femei în urmă cu câteva luni, bruneta a declarat atunci că relația lor merge foarte bine și nu este vorba de nicio infidelitate. Ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat, iar în urmă cu două zile, Oana Zăvoranu a anunțat că divorțează de Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a simțit umilită de fostul ei soț, după ce a aflat că a lăsat-o pe amanta lui să conducă mașina ei, un bolid de peste 100.000 de euro. ‘Am fost foarte, foarte proastă pentru că am acceptat această mizerie din partea lui Alex Ashraf’, a declarat Oana Zăvoranu.

Amanta lui Alex Ashraf, afectată de scandalul divorțului dintre Oana Zăvoranu și fostul ei soț

Tânăra care are o relație cu Alex Ashraf, ar fi afectată de scandal. Potrivit Spynews, se pare că aceasta și-a închis contul de pe TikTok, unde posta videoclipuri sexy si unde l-ar fi cunoscut pe Alex Ashraf. Conform Oanei Zăvoranu, cei doi ar avea o relație de peste un an. Fosta actriță a declarat în exclusivitate pentru VIVA! că fostul ei partener ar fi cheltuit sume mari de bani cu amanta lui.

‘Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară’, ne-a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu susține că, în afară de actuala iubită a lui Alex Ashraf, Alexandra, care lucrează în industria videochat-ului, existau și alte femei în viața lui. Una dintre acestea ar fi fost Ileana, o persoană cu o obsesie pentru jocurile de noroc, care a cheltuit banii vedetei la păcănele. Femeia era căsătorită și avea doi copii, și se spune că a cheltuit jumătate de milion de euro la păcănele, folosindu-i pe banii vedetei:

„În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.

Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață. Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă”, a declarat Oana Zăvoranu