Alimentul la care a renunţat Cornelia Rednic. “Am slăbit două kilograme pe săptămână. Pe toate le-am încercat…”

3545

Cornelia Rednic a reușit să scape de peste 30 de kilograme și arată extraordinar.

Ea a povestit ce a făcut pentru a slăbi și a menționat că a fost asistată de un terapeut care a îndrumat-o. Frumoasa artistă nu crede în diete, însă are totuși mare grijă la alimentație.

Cum a reușit cornelia Rednic să scape de kilogramele în plus într-un timp scurt

Deși consideră că dietele nu te ajută pe termen lung, artista susține că este bine să ai mare grijă la ceea ce mănânci și să limitezi cantitățile pentru a avea rezultate reale.

“Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program (…).

După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești.

Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit două kilograme. Mi se pare extraordinar”, a spus Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic nu consumă paste și cartofi pentru că nu sunt pe gustul ei.

“Nu știu să spun dacă din păcate sau din fericire, dar mie nu-mi face rău nimic. Sunt mâncăruri care îmi plac sau nu îmi plac. De pildă, nu consum cartofi și paste, decât foarte rar, pentru că nu îmi plac. Dar îmi place carnea de vită, de oaie, iaurtul, salatele cu avocado, ouăle (…).

Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe”, a mai spus aceasta.

Acum câțiva ani, artista recunoștea că a ținut o dietă drastică, fără să consulte vreun specialist. Și deși reușise să slăbească destul de mult, starea ei de sănătate se agrava.

Artista a mărturisit că ajunsese să cântărească 50 de kilograme, dar că se confrunta cu stări de amețeală și dezorientare și, cel mai grav, părul ajunsese să-i cadă.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență. Mă simțeam urâtă.

Mâncam mere, morcovi, iaurt. Când mi se făcea foame, mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău.

De-a lungul timpului, artista a testat numeroase diete până să ajungă la formula de aur. Una dintre aceste diete era să o coste sănătatea, având în vedere că deși a reușit să slăbească 33 de kilograme în trei luni, consecințele asupra corpului au fost dezastruoase. Cu o sinceritate dezarmantă, Cornelia Rednic a povestit iadul prin care a trecut doar pentru a slabi:

Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 si ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata.

Nu mai eram deloc pozitiva. Nu recomand nimanui ce am facut eu’.