Alex Velea, surprins în spatele gratiilor la Jilava

3784

Alex Velea, surprins în spatele gratiilor de la Jilava: o nouă experiență pentru artistul român

Toamna aceasta, fanii muzicii românești au parte de o surpriză spectaculoasă, pe marele ecran. Alex Velea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, face trecerea din lumea muzicii în cea a filmului.

Starul pop a ajuns să petreacă câteva zile în Penitenciarul Jilava pentru a filma pentru producția cinematografică „Băieți Deștepți”, care va ajunge pe marile ecrane începând cu data de 13 octombrie.

Alex Velea, într-un rol inedit în „Băieți Deștepți”

Alex Velea este cunoscut pentru cariera sa de succes în muzică, dar a surprins cu talentul său actoricesc în noul film românesc „Băieți Deștepți”. În această producție, artistul se remarcă într-un rol inedit, acela al unui „băiat” rău, aflat într-o luptă constantă pentru supraviețuire într-un mediu dificil – închisoarea. Dar iată detaliul interesant: el interpretează rolul fratelui celebrei cântărețe Ruby.

„Băieți Deștepți” nu este doar un film cu un cuplu de protagoniști carismatici. Distribuția acestui film impresionant include nume sonore din industria cinematografică și muzicală românească.

Alături de Alex Velea și Ruby, în rolurile principale, vom vedea interpreți talentați precum Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu și Dan Bursuc, printre alții.

O experiență inedită pentru Alex Velea
Adevărul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp, moment în care vedeta a mărturisit adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Alex Velea a povestit pe larg cum a ajuns să petreacă câteva zile la Jilava, precum și cum i s-a părut întreaga experiență.

„Experiența… a fost ceva inedit. O parte din «Băieți Deștepți» s-a filmat în penitenciarul Jilava. Și pentru câteva zile, ore bune le-am petrecut acolo.

Când sunt pus în această ipostază, de «actor» (deși mai am mult de învățat până să am acest merit, să mă pot numi și așa) sunt emoționat și încerc să mă autodepășesc la fiecare scenă.

Vreau să confirm că am potențial și să-i conving pe cei ce m-au ales că au luat o decizie înțeleaptă dându-mi rolul”, a explicat Alex Velea.

Cu siguranță, fanii artistului așteaptă cu nerăbdare premiera filmului „Băieți Deștepți” și vor fi surprinși de abilitățile actoricești ale lui Alex Velea. Este o mare provocare pentru el să-și demonstreze talentul într-un mediu complet nou și să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Cântărețul își dorește să își diversifice activitățile artistice și să exploreze noi orizonturi în domeniul filmului. „Băieți Deștepți” pare a fi doar începutul unei cariere promițătoare în actorie pentru Alex Velea.

Este cu siguranță un pas curajos și o decizie care îl va propulsa pe artist în lumina reflectoarelor într-un mod cu totul special. Ne rămâne doar să așteptăm premiera filmului și să vedem cum se prezintă Alex Velea într-un rol atât de diferit față de ceea ce am văzut până acum.