ALEX ASHRAF A „SCUTURAT-O” PE OANA ZĂVORANU DE UN SAC DE BANI, CA SĂ-I FACĂ POFTELE AMANTEI! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „CASĂ, MAȘINĂ ȘI OPERAȚII ESTETICE DIN BANII MEI!”

3455

A pornit scandalul în showbizul românesc, din nou! De data aceasta, în prim-plan se află Oana Zăvoranu și Alex Ashraf.

Cei doi s-au separat, după 7 ani, iar motivul, potrivit brunetei, este cât se poate de serios: fostul soț, „angrenat” într-un „trio” – nu doar că ar avea o amantă, ci ar fi investit și mulți bani în relația extraconjugală!

Alex Ashraf ar fi „devalizat-o” pe Oana Zăvoranu de o sumă importantă de bani, la mijloc fiind vorba despre 162.000 de euro. De altfel, „săculețul” cu bani ar fi fost „consumat” pe poftele celeilalte femei – mașină, casă și operații estetice!

Mai mult decât atât, idila dintre fostul ei partener și amantă nu ar fi fost de ieri, de azi! Ci de un an și jumătate. Detaliile se află mai jos, în articol.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au spus „pa, pa!”, după 7 ani de relație. Cei doi au ajuns la „cuțite” și, în cele din urmă, ar fi ajuns în fața autorității care se ocupă cu separarea legală – Ashraf ar fi fost cel care a cerut divorțul de „Querida”.

Mai mult decât atât, bărbatul ar fi părăsit căminul conjugal, pentru a sta cu amanta!

Dar asta nu e tot! La scurt timp, deschisă și sinceră din fire, Oana Zăvoranu nu a lăsat loc de interpretări și a avut o primă reacție:

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”.

Răsfăț pe banii soției: Alex Ashraf ar fi „devalizat-o” pe Oana Zăvoranu de 162.000 de euro, doar ca să-i facă poftele amantei!
După ce Oana Zăvoranu a mărturisit că relația a ajuns la capăt de linie, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri incredibile.

Nu doar că Alex Ashraf ar fi „călcat pe bec”, idila având loc de mai bine de un an și jumătate, ci ar fi „devalizat-o” pe fosta parteneră de un sac de bani! Verdictul ar fi usturător: 162.000 de euro. Iar banii ar fi fost „consumați” pe poftele amantei – casă, mașină, operații estetice, vacanțe în străinătate.

Căsnicia celor doi ar fi început să se „clatine” în urmă cu un an și jumătate. Atunci, s-ar fi înfiripat o idilă între Alex Ashraf și o altă femeie. Idila celor doi, însă, ar fi condus către destrămarea completă a cuplului Zăvoranu – Ashraf. În cadrul unui interviu, bruneta acuză faptul că fostul ei partener i-ar fi cumpărat amantei un autoturism și o casă.

Mai mult decât atât, „Querida” a susținut că achizițiile au fost efectuate din banii ei. Totodată, Ashraf i-ar fi plătit amantei operațiile estetice, tot din banii ei!

Zăvoranu: „Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină”
Bruneta a mai mărturisit, printre altele, faptul că ar deține dovezi în acest sens. Și anume că banii ar fi fost „consumați” în relația extraconjugală pe care ar avea-o Alex Ashraf.

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină.

Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau demult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc.

El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei.

Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.