Alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu în America. Ce a decis Irina pentru viitorul ei

595

Născută sub lumina reflectoarelor, într-una dintre cele mai cunoscute și controversate familii de la acea vreme din lumea mondenă românească, Irina trăiește acum visul american, împreună cu mama sa,.

A reușit să mențină o relație specială cu tatăl ei, în ciuda faptului că îi desparte un ocean. Iata care este alegerea făcută de fiica lui Irinel Columbeanu și ce impact va avea asupra viitorului ei.

Fiica lui Irinel Columbeanu, un exemplu pentru colegii din America

Irina Columbeanu a venit pe lume într-una dintre cele mai bogate familii din România. De câțiva ani, după divorțul părinților ei, s-a mutat cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Acum, se pare că fiica lui Irinel Columbeanu se gândește foarte serios la viitorul ei, dorind să devină o persoană independentă și respectată.

Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara acestui an și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Se pare că Irina va fi, în curând, și autor, ea lucrând la o carte, la fel ca tatăl său.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare”, a adăugat acesta.

Irina Columbeanu a reușit să câștige deja primii săi bani.

Fiica Monicăi Gabor (35 de ani) și a fostului afacerist Irinel Columbeanu (64 de ani) este pasionată de pictură, părinții ei descoperindu-i acest talent pe când avea 5 ani.

În urmă cu șapte ani, înainte să plece din țară pentru a locui cu mama sa și iubitul ei Mr. Pink în Statele Unite, Irina a avut primul său vernisaj cu câteva zeci de lucrări.

Acum, fata lui Irinel Columbeanu a reușit să vândă un tablou pictat de ea, peste hotare, cu circa 3.000 de euro.

Din spusele tatălui său, aceasta nu este singura lucrare vândută de Irina, dar este cea mai valoroasă de până acum.

Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca.

Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării – a spus Columbeanu, potrivit impact.ro.

Fata Monicăi Gabor este pasionată și de atletism și se antrenează săptămânal pentru a participa la diverse competiții sportive.

A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică.

De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani – a adăugat fostul afacerist.

Tânăra are rezultate remarcabile și la școală, în această primăvară ea devenind singura elevă de clasa a IX-a nominalizată în cadrul evenimentului Tânărul Anului 2022 la BGCM (Boys & Girls Club Malibu).

Pe lângă numeroasele sale activități extra curriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor – au relatat jurnaliștii de la Malibu Times, în urmă cu câteva luni, potrivit Pro TV.