Al Bano si Romina Power sunt in culmea fericirii! Anuntul facut despre fiica lor

2238

Al Bano si Romina Power sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din muzica internationala! Celebrul cantaret a facut un anunt inedit la o televiziune: fiica lor le-a daruit o nepotica!

Surpriza in familia celebrului cuplu Al Bano si Romina Power! Cei doi au devenit bunici pentru a treia oara! Fiica lor, Cristel Carrisi (35 de ani), a adus pe lume a treia fetita! Nepotica se numeste Rio Ines!

Vestea a fost data de Al Bano in timpul unei emisiuni TV. “Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oara! Copilul se numeste Rio Ines, este sanatoasa si este alaturi de mama si de tatal ei”, a spus vizibil emotionat Al Bano!

Cristel Carrisi si sotul ei, David Luksic sunt impreuna din anul 2012 si s-au casatorit in anul 2016 la Salanto. Cei doi mai au doua fetite: prima a fost botezata Kay Turone, in cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, in memoria surorii ei disparute.

De origine chilo-croată, soţul lui Cristel este al doilea cel mai bogat antreprenor din Croaţia. Familia sa, printre cele mai bogate şi mai vechi din America de Sud, se mândreşte cu active de 16 miliarde de euro, iar Luksic administrează afacerile grupului, care includ staţiuni de lux şi hoteluri.

Ylena Carrisi a disparut in 1994

Din mariajul lui Al Bano cu Romina, care s-au căsătorit la 26 iulie 1970, s-au născut patru copii: Ylenia ( 1970-1993 – moarte presupusă ), Yari Marco (1973), Cristel ( 1985) şi Romina Jr. Jolanda (1987) . Fiica cea mare Ylenia a dispărut la 1 ianuarie 1994. Cazul este şi astăzi învăluit în mister. Unii cred că Ylenia poate fi în viaţă, alţii că este moartă. Romina nu a încetat însă niciodată să spere.

In urma cu 26 de ani, fiica celebrilor Al Bano si a Rominei Power a disparut subit, in timp ce se alfa la studii in Statele Unite ale Americii. Ultima data, Ylenia Carrisi a fost vazuta in orasul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994.

Autoritatile din SUA ancheteaza posibilitatea ca o femeie necunoscuta, victima unui accident rutier petrecut in urma cu 26 de ani in statul american Florida, sa fie drept fiica celebrilor artisti.

Carabinierii italieni i-au cerul lui Al Bano sa le furnizeze o proba de saliva, pentru a putea compara ADN-ul sau cu cel al victimei. Potrivit La Stampa, victima este o femeie de circa 22 de ani – Ylenia avea 23 cand a disparut – al carei cadavru a fost gasit pe data de 15 septembrie 1994 intr-o benzinarie din Holt, Florida.

Criminalul a primit porecla de Happy Face Killer, dupa ce a inceput sa trimita presei si politiei scrisori in care isi marturisea faptele, semnate cu o fata zambitoare. Camionagiul a recunoscut 160 de omoruri, dintre care doar 8 au putut fi dovedite.

După ce a încheiat relaţia cu Romina, cu care continuă să cânte şi astăzi, Al Bano a cunoscut-o pe Loredana Lecciso, cu care a început să locuiască în 2001 şi cu care a avut alţi doi copii, Jasmine ( 2001 ) şi Albano Jr., cunoscut sub numele de Bido ( 2002 ). În prezent, Loredana şi Carrisi locuiesc în Puglia.