AGRESIUNE BRUTALĂ ASUPRA LOREDANEI, FATĂ CRIMINALĂ DIN MANGALIA CARE ȘI-A UCIS PRIETENA CEA MAI BUNĂ

3878

După ce a fost arestată pentru uciderea celei mai bune prietene a ei, Loredana, o fată în vârstă de 18 ani din Mangalia, a devenit victimă a unei agresiuni brutale în închisoare.

Aceasta se afla în izolare.

Potrivit surselor din anturajul Alinei, fata ucisă, Loredana a fost atacată de către alte deținute în curtea penitenciarului, în timpul unei altercații.

Incidentul a avut loc într-o zi în care deținuții erau în recreere în curtea închisorii.

Sursele indică faptul că motivele exacte ale atacului nu sunt clare, dar se presupune că acesta ar putea fi legat de notorietatea cazului și de faptul că Loredana era considerată vinovată pentru uciderea prietenei sale.

Se spune că Loredana a suferit răni minore, inclusiv zgârieturi și vânătăi, ca urmare a agresiunii.

Ea a fost imediat transportată la infirmeria închisorii pentru îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transferată la un spital local pentru investigații mai detaliate.

Starea ei actuală este stabilă.

Această agresiune a adăugat un nou nivel de tragism și complexitate cazului Loredanei, care și-a ucis prietena cea mai bună intr-un hotel de la malul mării..

În timp ce ancheta privind cazul crimei continuă, autoritățile se concentrează acum și pe investigarea agresiunii din închisoare și pe identificarea persoanelor implicate în incident.

Stirea nu a fost CONFIRMATĂ de autoritați, informația fiind dată de apropiații Alinei, fata ucisă.

Loredana riscă să-și petreacă 20 de ani după gratii, dacă magistrații nu vor da dovadă de clemență, iar avocata fetei a dezvăluit că doar acum realizează ce a făcut și că ”starea ei nu este bună”. Criminala este apărată de un avocat care a preluat cazul pro bono și o consideră pe Loredana o victimă a mediului social în care a crescut.

Un mediu social dezorganizat, în care violența și bătaia erau la ordinea zilei. Loredana le-a transmis, între timp, polițiștilor, că regretă fapta și nu a fost conștientă de ce a făcut și a anunțat că va cere o expertiză psihiatrică.

O anchetă socială ar fi stabili deja că tatăl Loredanei obișnuia să o bată pe fată și pe mama acesteia, pe care a amenințat-o o dată cu un cuțit.

”Starea ei nu este una bună, începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor.

Acesta este și motivul pentru care nici măcar nu a contestat măsura preventivă și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că reprezintă un pericol. Asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație și datorită faptului că este un copil care chiar de curând a fost într-o oarecare măsură abuzat.