Adriana Iliescu și Eliza, surprinse în vacanță la munte. Cea mai bătrână mamă din România a avut o apariție care nu a rămas neremarcată de turiști

1731

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, au profitat de ultimele zile de vacanță studențească și au dat o fugă într-una dintre cele mai frumoase stațiuni de pe Valea Prahovei.

Cele două au fost surprinse de turiști, la sfârșit de septembrie, la plimbare în Bușteni.

La 85 de ani, Adriana Iliescu pare în cea mai bună formă. Pentru câteva zile, cea mai bătrână mamă din România și-a luat fiica studentă de mână și au fugit de aglomerația Capitalei, alegând aerul curat de munte. Cele două au fost surprinse pe străzile din Bușteni.

Adriana Iliescu și Eliza, surprinse în vacanță la munte

Au ales să-și facă vacanță la sfârșit de septembrie cel mai probabil pentru că, în această perioadă, temperaturile nu mai sunt atât de ridicate, dar și pentru ca Eliza să facă o cură de aer curat înainte de începerea cursurilor de la facultate.

Cele două au fost surprinse mergând la braț, iar tânăra de 19 ani nu și-a scăpat nicio clipă mama din ochi.

După cum se poate vedea din poze, Adriana Iliescu este îmbrăcată colorat și poartă un șirag de mărgele la gât. Eliza poartă ceva mai comod, blugi, tricou și cămașă, asortate cu o pereche de adidași.

Eliza vrea să-i calce pe urme mamei ei și să îmbrățișeze o carieră didactică

Eliza este, în prezent, studentă la două facultăți din Capitală, cea de Litere și cea de Științe Umane. Eliza își face mama mândră mama în fiecare zi.

Este o studentă eminentă, notele fiind pe măsura timpului pe care îl alocă învățatului, 9 și 10. Filosofia și Limba Română sunt materiile sale favorite, iar din când în când mai cere un sfat celei care a adus-o pe lume.

Eliza își dorește să devină profesoară și să poată preda foarte bine atât limba şi literatura română, cât şi limba engleză.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură.

Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu,