Adriana Bahmuțeanu riscă să înfunde pușcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

517

Adriana Bahmuțeanu riscă să înfunde pușcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Războiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu s-a oprit. Bărbatul i-a făcut plângere penală fostei sale soții. Dacă va fi găsită vinovată, Bahmu riscă de la 6 luni la 3 ani sau o amendă.

Prigoană o acuză pe Bahmu că a întârziat cu plata pensiei alimentare pentru copiii pe care îi au împreună. Acesta a punctat în declarație că Adriana Bahmuțeanu nu și-a onorat obligațiile legale pe care le are față de minori.

Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile.

Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe.
În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei.

Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie.

Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an”, a spus Silviu Prigoană.

Ce i-a transmis Silviu Prigoană fostei sale soții

Bărbatul a mărturisit că nu este supărat pe Adriana Bahmuțeanu, însă a decis să facă plângere penală pentru că în joc sunt banii copiilor. El își dorește ca micuții pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu să beneficieze de tot ce este mai bun.

Cât au fost copiii în partea cealaltă (la Adriana. n.r.), cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală.

Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună.

Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor.”, a mai zis el.

În același timp, Bahmu zice că se simte hărțuită. Bruneta a anunțat că nu este prima dată când Prigoană îi face plângere penală. Bahmu l-a rugat pe fostul soț să se întâlnească într-un loc pentru a vorbi. Cei doi discută, momentan, doar prin notificări.

Din 200 de procese cu Prigoană, că nici nu le mai ştiu numărul, mai am două, unul penal şi unul civil, unul e pe domiciliu copii şi altul are în vedere programul de vizitare al copiilor. Legile în România nu ajută însă copiii. Uite şi cazul lui Mihai Albu.

Dacă copilul ajunge sa stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul creşte cu traume. Când tu îl vorbeşti de rău pe celălalat părinte, copilul creşte strâmb. Dacă el îi spune:« Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înţelege. Eu tot sper să se termine acest război”, a mai declarat vedeta.

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă deşi au trecut cinci ani de la divorţ. Cei doi au divorţat definitiv în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus şi Eduard, dar mai ales asupra programului de vizitare al celor doi minori.

Pe perioada pandemiei, Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai putut vedea deloc băieţii, pe Eduard şi pe Maximus, scrie Click.ro. Aceştia locuiesc în prezent în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti din aprilie 2019, care nu este definitivă.