Adrian Sînă a făcut show peste hotare! Artistul a cântat la o nuntă de pakistanezi. „Parcă am fost într-un film la Bollywood”

2072

Adrian Sînă este iubit și peste hotare.

Recent, artistul a fost invitat în Pakistan, acolo unde a cântat la o nuntă. Atmosfera a fost una incendiară, iar pakistanezi au fredonat fiecare piesă a artistului.

Adrian Sînă se află în Pakistan, acolo unde are în desfășurare un turneu în Hunza, menit să promoveze turismul în Pakistan. Pe lângă concertele pe care le-a pregătit, Adrian Sînă a participat și la o nuntă de pakistanezi, unde a ridicat atmosfera.

Melodiile acestuia au răsunat în boxe, iar invitații s-au arătat extrem de încântați. Atmosfera a fost incendiară și toată lumea s-a distrat pe măsură.

Adrian Sînă s-a declarat flatat de invitația primită și a fost uimit să vadă cum pakistanezi știu fiecare cuvânt din piesele sale. Artistul a publicat în mediul online mai multe fotografii de la eveniment și a declarat că a trăit unul dintre cele mai impresionante momente din cariera sa.

„Cu siguranța unul dintre cele mai spectaculoase momente din cariera mea, o nunta superba in Lahore. Parcă am visat, parca am fost intr-un film la Bollywood…”, a scris Adrian Sînă, în dreptul imaginilor.

Adrian Sînă și Anca Serea s-au mutat în casă nouă

Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă nouă. Cuplul a ales să nu părăsească cartierul în care locuiesc în prezent, au ales doar o casă care să le ofere mai mult spaţiu. Pentru că cei șase copii au crescut şi au fiecare nevoie de locul lui, părinţii au acţionat în consecinţă.

Anca Serea și Adi Sînă s-au apucat serios de treabă. Cei doi au reuşit să vândă vechea vilă în care locuiau şi au investit 500.000 de euro în cumpărarea altei case.

„Ne mutăm din nou. Unde stăm acum, stăm cu chirie și ne-am hotărât să achiziționăm o casă a noastră în același cartier. Acum urmează partea cea mai grea. Trebuie să renovăm casa. Ea nu arată rău acum, dar Anca își dorește să o refacă în totalitate”, a declarat Adrian Sînă.

De șase ani de zile, Anca Serea și Adrian Sînă și-au unit destinele. Cei doi au construit o familie frumoasă și nu își imaginează viața unul fără celălalt. Recent, aceștia au aniversat șase de căsnicie, iar momentul a fost marcat așa cum se cuvine.

În anul 2015, Anca Serea și Adi Sînă au spus cel mai important „Da” din viața lor. Cei doi și-au unit destinele, iar de atunci sunt de nedespărțiți. Aceștia și-au aniversat căsătoria și au împărtășit și cu fanii din mediul online evenimentul.

„«Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune», spune un citat și este cât se poate de adevărat. Prea repede au trecut 6 ani, de când eu și cu Adrian ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și am pornit împreună într-o frumoasă aventură ?. Casătoria noastră a fost și continuă să rămână nu doar o relație de iubire, ci și de prietenie și de susținere.

Deși suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înțelegem reciproc( uneori ne și iese), să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună și știm cu siguranță unul despre celălalt că ne completăm în gânduri și în sentimente.

În plus, am reușit să construim o familie frumoasă, iar copiii nu doar ne leagă și mai puternic unul de celălalt, ci sunt cele mai mari binecuvântări din viețile noastre.

Nu pot decât să îmi doresc și să ne doresc încă mulți ani la fel de buni împreună. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.