Adrian Mutu: “Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani și era la Miss România…”

465

Adrian Mutu a dat dovadă de mai multă sinceritate ca niciodată “Acasă la Măruță.”

Fotbalistul a vorbit și despre divorțurile prin care a trecut, dar și despre căsnicia frumoasă pe care o are cu Sandra Mutu.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. (…)

Sunt de 7 ani împreună cu Sandra și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei.

Din dragostea noastră a ieșit Tiago Adrian Mutu, Turbo cum îi zic eu. Ne zăpăcește pe toți, se joacă prin casă, distruge pereții cu mingea, ia pe toată lumea la fotbal cu el. Așa făceam și eu cu tata acasă”, a mai povestit fostul jucător de la Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească.”

Ce are în comun Adrian Mutu cu soția sa, Sandra

Fostul jucător al naționalei a povestit despre lucrurile care-l unesc de tânărul manechin.

„Avem foarte multe lucruri în comun. Ne uităm la filme, facem multe lucruri împreună. Cel mai important este că râdem împreună. Avem un simț al umorului pe care doar noi doi îl înțelegem.

Adi și Sandra Mutu, în relație de 6 ani

Mutu și Sandra s-au căsătorit pe o plajă din Cuba, pe vremea când fostul fotbalist avea 37 de ani, iar soția sa 22 de ani. După doar zece luni de zile a cerut-o Mutu de soție pe Sandra.

Adrian Mutu a vorbit și despre căsnicia pe care a avut-o cu Consuelo, în perioada 2005-2013:

„Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealaltă 15”, a mai spus Adrian Mutu.

Fotbalistul a povestit și despre Alexandra Dinu, care i-a fost prima soție. A mărturisit că, la momentul căsniciei, amândoi erau foarte tineri, iar lipsa de experiență i-a despărțit.

Acum, a admis că i-ar recomanda unui tânăr de 20 de ani să capete mai multă experiență înainte de o căsătorie, dar a recunoscut că se înțelege foarte bine cu Alexandra Dinu.