Adevărul despre problemele de familie ale lui Cabral

1524

Cabral este foarte fericit că va deveni tătic pentru a treia oară. Soția lui, Andreea Ibacka, va naște în această toamnă. Bucuria prezentatorului TV a fost însă umbrită de o ceartă cu fiica lui Inoke, din căsătoria anterioară.

Cabral a mărturisit că trece printr-o perioadă mai dificilă cu fiica sa Inoke, din căsnicia cu Luana Mitran. Soțul Andreei Ibacka nu a dorit să dea însă prea multe detalii despre motivul pentru care adolescenta nu mai vrea să vorbească cu el.

„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, a povestit Cabral la Vorbeşte Lumea, unde a dat detalii despre cea de-a doua sarcină a Andreei Ibacka.

Imediat după ce Cabral a făcut această dezvăluire, toată lumea s-a întrebat oare ce s-a întâmplat între cei doi, mai ales că mereu au fost foarte apropiați. Luana, fosta soție a prezentatorului TV, a fost contactată de reporterii Playtech, pentru a afla ce se întâmplă, de fapt, între Cabral și fiica lor.

Jurnalista a avut însă o reacție foarte dură și a declarat că fiica ei se pregătește pentru examenul de Bacalaureat și are nevoie de liniște în această perioadă.

De asemenea, Luana a precizat că Inoke nu își dorește să apară în presă, iar tatăl său știe acest lucru. Totodată, fosta soție a lui Cabral a spus că va da mai multe detalii în luna august în privința acestui subiect atât de sensibil.

„Am depășit problema aceasta, mergem mai departe. O să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă.

În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă.”

Luana a părut foarte deranjată de atitudinea fostului său soț. Ea a precizat că el ar trebui să își asume ceea ce a spus. Mai mult, jurnalista a mărturisit că dorește ca ea și fiica ei să fie lăsate în pace.

„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are de invatat acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace.

Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka.

Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el că să îi încurce sarcinile lui.”, a declarat Luana Mitran.

Cabral reprezintă o căsătorie de nici 2 ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune.

Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm.

„Are o soție frumoasă, e fericit și mă bucur pentru el”
M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el.

Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc.

Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, a povestit Luana. Cabral și Luana Ibacka au împerună o fetiță, Inoke. După divorțul de Luana, Cabral și-a refăcut viața alături de Andreea.