Acest fruct a luat viaţa unui copil. Acum, mama îndurerată imploră toţi părinţii să stea departe de acest aliment!

2894

In fiecare zi ne expunem copiii la pericole majore şi nu avem nicio idee.

Un fruct obișnuit a luat viaţa unui băiat de 2 ani şi acum mama lui vrea să avertizeze întreaga lume pentru apreveni astfel de accidente nedorite. Citiți întreaga poveste mai jos şi informați-vă despre ce aliment e bine să evitați.

O tragedie înfiorătoare acutremurat din temelii oraşul american Detroit. Ayyan Umar, un băieţel aflat la început de drum, a avut parte de un final dramatic, după ce a mers alături de mama sa la un supermarket local.

Într-o clipă deneatenţie, mama copilaşului de numai 2 anişori nu a observat că acesta poftea la ciorchinele de strugure pe care femeia tocmai îl aşezase în căruciorul de cumpărături.

Emma Carver a auzit apoi cum băiatul său, Ayyan, a început să se sufoce, iar când s-a întors către el acesta deja se învineţise la faţă.

Ayyan apucase să iadouă boabe din strugurii care erau în coşul de cumpărături şi a vrut să le mănânce, dar fructele i-au intrat pe căile respiratorii. Deşi a încercat să facă tot posibilul pentru a-l resuscita pe micuţ, eforturile mamei nuau dat roade.

Un bărbat care se afla în magazinul alimentar a chemat salvarea, ajutorul specializat ajungând în câteva minute, însă când medicii au reuşit să îi scoată copilului o boabă de strugure, acesta deja zăcea fără suflare.

La spital o a doua boabă de strugure a fost înlăturată. Din păcate, a fost prea târziu…

Suferinţa pe care o simt cei doipărinţi este de nedescris. Tatăl lui Ayyan, Mohammad Umar, nu şi-a putut opri lacrimile în timpul interviului:

„Simt că este un vis urât, poatecă cineva mă trezeşte… obişnuia să doarmă pe pieptul meu, acum îl văd pretutindeni”.

Umar şi Emma îi roagă acumpe părinţi să nu neglijeze cursurile de prim ajutor.

În plus, medicii pediatri recomandă copiilor micisă stea departe de struguri. Până la vârsta de 4 ani strugurii trebuie tăiaţi vertical înainte de a fi consumaţi de copii.

CITESTE SI :
Drama unei mame! A crezut că fiul său e răcit, dar a murit la scurt timp. Suferea de o boală cumplită
Tragedie pentru o mamă din Marea Britanie.

Și-a pierdut băiețelul de doar 9 ani, la scurt timp după ce a mers cu el la medic, întrucât prezenta simptome ce păreau a fi ale unei banale răceli.

Avea să afle, însă, că, micuțul suferea de o boală cumplită. Sfâșiată de durere, femeia s-a hotărât să vorbească deschis despre această dramă care i-a marcat viața pentru totdeauna.

Băiatul suferea de o formă foarte rară de cancer

În urmă cu două luni, Josh Harber a fost diagnosticat cu mieloidă acută, o formă rară și foarte violentă de cancer, care afectează celulele albe.

Peste doar două zile, băiatul avea să piardă lupta cu această boală cumplită, după ce a manifestat febră și alte simptome care de regulă ne duc cu gândul la o simplă răceală, după cum relatează publicația The Mirror.

„Era un băiat iubitor, energetic, plin de compasiune, era mereu preocupat de oamenii din jurul lui”, a declarat mama sa, Danielle, șocată de moartea bruscă a unicului copil.

La rândul lor, prietenii au rămas înmărmuriți în fața unei asemenea tragedii, mărturisind că nu le vine să creadă că micuțul plin de energie și atât de îndrăgostit de fotbal, a căzut victimă unei astfel de maladii.

A ajuns la spital cu simptome asociate răcelii,

Văzând că băiețelul său nu se simte bine, mama a luat decizia de a-l duce la spital, astfel că Josh a ajuns la unitatea medicală din orașul Ashford, în data de 7 iulie.

În urma analizelor de sânge, doctorii și-au dat seama cât de gravă este situația și l-au transferat de urgență la un spital din Londra. Avea să fie, însă, prea târziu, întrucât la 48 de ore după depistarea bolii, micuțul a încetat din viață.

„Cu o săptămână inainte era bine. Juca fotbal și era absolut bine. Nu exista niciun semn că ar fi bolnav”, a povestit mama lui.

În memoria sa, familia a deschis un fond, cu scopul de a strânge bani pentru cercetări în vederea tratării leucemiei la copii.