Acasă la Măruță. Cum arată vila în care locuiesc Andra, Cătălin și cei doi copii / Foto

3261

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

După ani de muncă, cei doi și-au cumpărat o vilă care ar fi costat un milion de euro, sumă pe care ar fi plătit-o cash. În urmă cu câteva luni, fanii au văzut imagini din casa juratei de la „Românii au Talent”.

În anul 2018, Andra și Cătălin Măruță au simțit nevoia de a avea un spațiu mai mare și mai confortabil, atât pentru ei, cât și pentru Eva și David. Ca urmare, cele două vedete au scos din buzunar un milion de euro pentru a cumpăra o vilă imensă

Cum arată vila în care stau Cătălin Măruță și Andra de la „Românii au Talent”

Vila familiei Măruță este localizată în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa. Casa are piscină, etaj și a fost cumpărată cu banii jos. Locuința este suficient de mare, pentru a-i permite și lui Cătălin Măruță să-și filmeze podcastul „Acasă la Măruță”

În urmă cu câteva luni, Eva Măruță a vrut să-i facă o surpriză mamei, pentru a celebra milionul de abonați pe TikTok. Atunci, fanii au avut ocazia de a vedea cum arată vila Andrei și Cătălin Măruță.

Cum s-au cunoscut cele două vedete de la PRO TV Andra l-a cunoscut pe Cătălin Măruță la începutul anilor 2000, când el era prezentator la TVR.

Într-o intervenție televizată, jurata de la „Românii au Talent” a recunoscut că nu a fost deloc dragoste la prima vedere. Cântăreața nu era deloc încântată de cum îi arăta părul. „Ne-am văzut prima data la el la emisiune la TVR.

Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viata, mai ales când avea parul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a spus Andra.

În anul 2015, cei doi s-au revăzut și de atunci, relația lor s-a concretizat și s-au mutat împreună. Cătălin Măruță și-a dat seama imediat că Andra este femeia cu care își va petrece restul vieții.

Artista a fost, de asemenea, extrem de hotărâtă, venind, doar cu o veioză, un tablou și geamantan.

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam in garsoniera mea, Andra stătea cu părintii în București și tot plănuiam să locuim împreună.

Când m-am întors de la munca, Andra era acasă si foarte hotărâta. Cu un geamantan, o veioză si un tablou”, a povestit Cătălin Măruță