„A zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn, că l-a lovit în cap și că are zgârieturi.” Cumnatul Danei Roba, explicații halucinante pentru bătaia cruntă încasată de vedetă

1519

În urmă cu mai bine de o săptămână, Dana Roba a fost externată din spital și s-a întors în apartamentul din Timișoara. Ulterior, make-up artista și-a recuperat fiicele de la buncii paterni, deși, inițial, s-a confruntat cu refuzul acestora.

Într-un interviu pentru Acces Direct, tânăra de 31 de ani a reprodus șirul evenimentelor de pe 5 iunie, susținând că fiicele ei au fost martore la conflictul spontan.

Acum, Marius Balacu sare în apărarea fratelui său, Daniel Balaciu. Iată declarația halucinantă a acestuia!

Ieri, Dana Roba a acordat un interviu în emisiunea „Acces Direct’ și a vorbit despre tragicul eveniment de pe 5 iunie. Tânăra de 31 de ani a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Daniel Balaciu, mărturisind că amenințările cu moartea și agresiunile verbale apăruseră de mai multă vreme.

În continuare, victima agresiunii susține că atacul a fost premeditat, având în vedere că ciocanul cu care a fost lovită brutal nu se afla în casa lor.

Mai mult decât atât, Dana Roba a susținut că între ei ar mai fi existat un alt episod violent, provocat de decizia ei de a-și dezlega trompele uterine, iar oamenii legii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Acum, Marius Balaciu sare în apărarea fratelui său, Daniel Balaciu, susținând că Dana Roba l-ar fi instigat la violență. Potrivit acestuia, tânăra i-ar fi adresat soțului ei injurii și l-ar fi lovit cu o jucărie de lemn, acțiuni care l-ar fi provocat și l-ar fi făcut să piardă controlul.

Dincolo de acuzațiile pe care Marius Balaciu i le aduce Danei Roba, comportamentul violent al lui Daniel Balaciu nu poate fi justificat și nu există circumstanțe atenuate pentru tragedia din cursul zilei de 5 iunie.

Iar explicația lui, că ar fi fost lovit cu o jucărie, este pur și simplu halucinantă, specifică în general agresorilor. În loc să-și recunoască faptele, agresorii o găsesc vinovată tot pe victimă.

„Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.’

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept.

Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.

Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată la înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi.

A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat.

El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet’, a declarat Marius, fratele lui Daniel Balaciu.