A MURIT mama lui Mihai Albu. Era la spital din cauza unei hemoragii interne

1089

Mihai Albu, în vârstă de 60 de ani, trece prin momente extrem de grele. Mama sa a încetat din viață.

Mihai Albu este în doliu. Mama sa a încetat din viață miercuri, 23 august 2023.

”Drum lin spre ceruri, MAMI!

În dimineața zilei de 23 august 2023, Mihai Albu anunțase că mama sa se afla în spital, în stare critică, după ce a făcut hemoragie internă.

”Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada in salvarea mamei!

In acest moment mama este la reanimare in stare critica in urma unei interventii chirurgicale (hemoragie interna)”, a transmis Mihai Albu pe contul său de socializare.

”Chirurgical operatia a decurs excelent, insa dupa cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major.

Multumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajuta! 🙏🏻”, a mai spus acesta.

Mihai Albu, care a împlinit anul trecut 60 de ani, recunoaște că mama sa a fost cea care l-a învățat ce înseamnă seriozitatea, respectul, dar și bunătate, valori după care se ghidează chiar și în prezent. “De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei”, a mărturisit Mihai Albu, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Toate aceste lucruri le-a conștientizat însă ani mai târziu. Mihai Albu a mai vorbit printre altele și despre perioada copilăriei. Se pare că faimosul creator de pantofi era certat deseori de mama sa, dar și de profesori. Mai toate caietele sale erau pline de desene, iar acest lucru era o problemă la acel moment.

Ce influență a avut Zinaia asupra lui Mihai Albu? Mama sa l-a încurajat mereu să facă ceea ce își dorește. După e tatăl său a încetat din viață, femeia s-a ocupat singură de creșterea sa și de asemenea, l-a ajutat să meargă la meditații astfel încât să poată să urmeze o facultate de artă, așa cum își dorea.

Pentru că îi plăcea să deseneze încă de când era mic, mama sa a avut grijă ca fiul ei să își urmeze pasiunea, chiar dacă toate aceste lucruri necesitau timp, dar și bani. De asemenea, pentru că era singurul copil, întreaga atenție s-a concentrat doar asupra lui.

”Știa că îmi place foarte mult să desenez și pentru asta m-a susținut necondiționat. Deși de mult ori eu am vrut să abandonez pentru că am fost la un liceu de matematică – fizică și nu avea profil de desen, cu toate acestea m-a susținut foarte mult.

Mi-a dat direcția în viață și m-a susținut foarte tare. Fiind o mamă singură și eu fiind adolescent sigur că s-a luptat foarte tare”, a mai povestit faimosul creator de pantofi, în interviu