Mihai Voropchievici – Cum trădează fiecare zodie în parte. Berbecii sunt nemiloși

571

Nu orice semn zodiacal este demn de încredere. Unii nativi trădează mai mult, alţii mai puţin, dar absolut toţi sunt în stare să o facă, în mod diferit însă. Află care sunt cele mai trădătoare dintre ele!

Berbec

Deşi este muncitor şi nobil, nativul Berbec poate trăda din impuls, fiind extrem de nemilos. Dacă l-ai supărat cu ceva, fii sigură că se vă răzbuna şi îţi va arăta şi cealaltă latură mai puţin plăcută. Este cunoscut pentru modul său în care renunţă uşor la lucruri sau persoane de care nu mai are nevoie.

Taur

Când se enervează, nativul Taur vede roşu în faţa ochilor şi va face orice să se răzbune, să îi dea o lecţie celui de lângă el. Deşi uneori poate fi extrem de sensibil şi iertător, acesta poate avea şi o personalitate duală, care să îl determine să trădeze chiar şi cea mai apropiată persoană.

Gemeni

Nativul Gemeni se pricepe de minune în a întoarce adevărul de partea lui de fiecare dată, chiar şi atunci când nu are dreptate. Este o persoană pe care nu te poţi baza, căci nu ştii niciodată dacă poţi avea încredere deplină sau nu. În plus, este atât de vorbăreţ încât nu ar fi în stare să păstreze niciun secret.

Rac

E greu de crezut că un nativ Rac poate trăda pe cineva, la cât este de sensibil şi iubitor. Mai degrabă, îşi poate trăda propriile sentimente, căci are obiceiul de a simţi unele lucruri, iar mai apoi să dea înapoi, să bată în retragere. Are mereu o teamă şi o nesiguranţă care îl fac vulnerabil şi îl fac să pară dubios în faţa celorlalţi.

Leu

Nativul Leu se pune pe primul loc, indiferent de situaţie. Are un egoism dus la extrem, aşa că aşteaptă-te în orice moment să te trădeze pentru propriile sale interese. Nu oferă o siguranţă emoţională partenerului de viaţă, deci poate ar fi mai bine să îşi coboare faţa şi către muritori. În viziunea lui, el este zeitatea supremă.

Fecioară

O Fecioară va apărea întotdeauna responsabilă şi muncitoare, dar este o manipulatoare convinsă. Îi place să controleze totul din spatele scenei şi să iasă în avantaj în orice circumstanţă. Uneori, profită de cei din jurul ei pentru a-i influenţa să o ajute, ca mai apoi să îi lase baltă când nu mai are nevoie de ei.

Balanţă

Nativul Balanţă se numără printre cele mai de încredere zodii, aşa că e greu de spus cum trădează. Chiar dacă nu are un suflet rău, este stăpânit de anumite impulsuri ciudate, care îl fac să se comporte diferit. Spre exemplu, nu ar trăda oamenii de lângă ea, dar ar trişa la o dietă, înşelându-şi propriile aşteptări.

Scorpion

Nativul Scorpion este binecunoscut pentru faptul că este nemilos, manipulativ şi egoist. Este unul dintre cele mai cunoscute semne zodiacale pentru înşelăciune. Posesiv şi gelos, nativul Scorpion s-ar răzbuna pe partenerul de viaţă cu aceeaşi monedă. Dacă nu ştii cum să te comporţi, te poate urmări toată viaţa să îţi facă rău.

Săgetător

Nativul Săgetător este demn de încredere, însă poate trăda când simte că este în pericol. Cu alte cuvinte, dacă apare vreo situaţie neconvenabilă, este nevoit să recurgă la minciună sau înşelăciune doar pentru a-şi asigura spatele. Nu prea îi place să îşi asume responsabilitatea, aşa că nu e bine să îi dai sarcini de făcut, căci nu ai o garanţie că le va duce la bun sfârşit.

Capricorn

Se încadrează în categoria nativilor de încredere, căci are o responsabilitate şi un simţ al adevărului ieşite din comun. Cu toate astea, nu ar spune nu unei trădări, dacă vine vorba de relaţiile de cuplu, terenul în care se simte cel mai vulnerabil. Pentru că nu are timp de experienţe amoroase, poate fi uşor de manipulat şi poate ajunge să îşi înşele partenerul.

Vărsător

Este o creatură nobilă, care spune mereu adevărul şi nu suportă să se ascundă. Totuşi, nu se poate abţine de la bârfe, căci îi place să ştie tot ce se vorbeşte mai ales despre el. Uneori, îşi poate schimba personalitatea, doar pentru a afla mai multe lucruri despre o anumită persoană.

Peşti

Nativului Peşti nu îi place să lucreze în echipă, ci este autodidact. Dacă se întâmplă să nu îi placă o singură persoană din echipă, va face tot posibilul să intre în conflict şi să îi saboteze planurile acelei persoane. Se poate spune că este un om dificil, însă nu este capabil de răzbunări mari, care să îi rămână în minte.