Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbește rapid și eficient, fără să te abții de la alte feluri de mâncare

686

Știai că mierea și scorțișoară sunt două dintre cele mai eficiente alimente pe care le poți asimila în momentul în care îți dorești să pierzi kilogramele în plus pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului? Dacă ți-ai dorit adesea să poți scăpa de greutatea în plus văzând cu ochii, află că există o modalitate care garantează rezultate spectaculoase: dieta cu miere și scorțișoară.

Consumul regulat de miere reduce riscul de boli de inimă și scade colesterolul. Mai mult decât atât, mierea și scorțișoara ajută la recăpătarea flexibilității venelor și arterelor, previn infecțiile vezicii urinare, căderea părului și durerile de dinți. Nu în ultimul rând, cele două ajută la arderea eficientă a grăsimilor, ajutându-le pe doamnele și domnișoarele care vor să slăbească să piardă rapid și eficient în greutate.

Vrei să ții și tu această dietă minune? Iată de ce ai nevoie: 

  • miere
  • scorțișoară
  • apă

Cum trebuie sa procedezi:

Combină o linguriță de miere cu o jumătate de linguriță de scorțișoară pudră.

Fierbe o cană cu apă. După ce dă apa în fiert, împarte lichidul obținut în două porții și așteaptă să se răcească.  Apoi adaugă amestecul.

Consumă prima porție dis-de-dimineață, cu jumătate de oră înainte să servești micul dejun. Consum-o pe cea de-a doua seara, cu jumătate de ora înainte de a merge la culcare.

Dieta nu este limitată de timp și o poți ține până în momentul în care simți că ai atins greutatea pe care ți-o doreai.

În mod normal, o persoană obișnuită începe să piardă grăsimea în exces în prima săptămână. Mai precis, după primele 7 zile de regim ar trebui să pierzi aproximativ 2 kilograme. Nu uita că atât mierea, cât și scorțișoara au efecte extrem de benefice asupra organismului, așa că nu ezita să le consumi timp îndelungat.

Dacă vrei ca dieta să funcționeze și mai eficient, nu ezita să faci exerciții fizice în mod constant.