Dieta cu pepene roșu. Află cum slăbești 3 kg în numai 5 zile

589

Pepenele roșu conține 90% apă și are atât proprietăți dietetice, cât și diuretice, extrem de benefice corpului. Dieta cu pepene roșu te ajută să slăbești în timp record, dar în același timp este și o cură de detoxifiere de care organismul are mare nevoie din când în când.

Deși pare drastică, dieta cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Cantitatea mare de zaharuri din fruct îți oferă energia de care ai nevoie, iar conținutul ridicat de apă îți purifică organismul mai eficient decât orice alt aliment.

Regimul are 2 etape: prima etapă, în care consumi numai pepene roșu pe toată durata zilei și a doua etapă, în care menții o dietă echilibrată și continui să scazi în greutate.

Etapa 1:  face parte din categoria mono-dietelor, adică trebuie să consumi același aliment pe toată durata zilei. Această etapă nu trebuie să dureze mai mult de 5 zile și ai voie să consumi un maxim de 3 kg de pepene în fiecare zi. Partea cea bună este că în cele 5 zile elimini toate toxinele și apa în exces din organism și poți slăbi până la 3-4 kilograme.

Etapa a 2-a: este o continuare a celor 5 zile numai cu pepene roșu și are rolul de a-ți stabiliza organismul. Iar kilogramele continuă să scadă fără efort. Etapa a 2-a constă în trei mese principale, și o gustare între micul dejun și masa de prânz. Îți dăm mai jos meniul complet:

mic dejun: un bol de cereale integrale cu lapte sau o felie de pâine integrală cu o felie subșire de brânză.

Gustare: câteva felii de pepene roșu

Prânz: 200 de grame de pește, pui sau vită la grătar cu garnitură de salată asortată. Asezonează salata cu o lingură de ulei de măsline, care ajută foarte mult digestia.

Cina: pepene roșu la discreție

La sfârșitul celor 15 zile o să fii mai slabă cu până la 6-7 kg. Dieta cu pepene roșu este un mod sănătos de a pierde în greutate, dar atenție: NU este recomandată persoanelor care suferă de diabet sau pietre la rinichi!