Fosta primă doamnă a Franței, fără sutien pe covorul roșu de la Cannes

0
199
Carla Bruni, fără sutien pe covorul roșu de la Cannes

Fost supermodel de succes, Carla Bruni Sarkozy a venit s-o susțină pe Naomi Campbell la prezentarea de modă Fashion4Relief, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, cu un decolteu adânc, pus în valoare de colierul Chopard, fosta primă doamnă a Franței a făcut furori.

Obișnuită cu prezentările de modă și covorul roșu, fostul supermodel în vârstă de 50 de ani știe ce să facă pentru a atrage toate privirile asupra ei. Pentru evenimentul organizat de buna ei prietenă Naomi Campbell, Carla Bruni a ales o rochie Dior, creată de Maria Grazia Chiuri, care i-a pus în valoare silueta perfectă.

Carla Bruni, într-o rochie Dior la Cannes

O rochie albă, fără mâneci, cu decolteu adânc în V, care a lăsat prim-planul colierului Chopard și sânilor neprotejați de sutien ai Carlei.

Carla Bruni a renunțat la sutien pentru această ținută

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit la începutul anului 2008, la numai câteva luni după ce s-au cunoscut, la o petrecere. Sarkozy era deja președintele Franței și divorțase de curând de cea care l-a susținut pe parcursul campaniei electorale. Relația celor doi s-a desfășurat așadar în văzul tuturor și sub presiunea opiniei publice, iar Carla a făcut față cu brio.

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy

”Într-o căsnicie trebuie să existe dorință și prietenie de ambele părți. Pe vremea când locuiam în Palatul Elysée, îl rugam pe soțul meu să vină acasă în fiecare seară, dacă nu avea programată vreo cină oficială, ca să putem mânca împreună și să vorbim, pentru că suntem în primul rând prieteni”, a dezvăluit Carla secretul mariajului ei.

storefashion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti un comentariu
Va rugam sa va scrieti numele